bambi

Bang! Smutsen är väck!


Har ni tänkt på hur dom i reklam för rengöringsmedeln sprayar i mitten och sen drar svampen från vänster till höger och det blir rent även till vänster om där dom har sprayat? Då verkar det som om det inte behövdes någon rengöringsmedel ju...


Sant, eller...?  ;)



Glöm inte att prenumera på bloggen om du inte redan gör det!

#1 - Carina (Totalbeauty.se)

Älskar tanken på att ha ett rent hus, men då skulle jag få gå och städa hela tiden här hemma, och det orkar jag inte.



Är så trött på alla fingeravtryck på garderober, TV:n, fönster och tusen andra ställen ;) de kommer dit igen kort efter att jag har städat bort dem.



Tyvärr även på tapeterna, och de fläckarna vägrar försvinna, har du något tips? ;)



Tjatar på sonen ibland att gå direkt till badrummet och tvätta ansiktet och händerna efter att han har ätit eller druckit något... ibland fungerar det och ibland inte... fast i ärlighetens namn har han blivit mycket bättre på det.

#2 - Hanna

Åh, dessa fingeravtryck!!



Jag mår så mycket bättre i ett städat hem, prioriterar dock att plocka bort saker, hellre än att tvätta bort fläckar. Det gör mer för helhetsintrycket att plocka bort och bädda sängen än att frenetiskt försöka gnugga bort fläckarna.

#3 - Apan trimmar och slimmar

Wow, vad uppmärksam du är. Idag har jag städat nästan hela hemmet och det känns sååå skönt.

#4 - Anne

Ha ha reklam kan vara både kul och irriterande. I just den här reklamen blir jag galen på att den som pratar närmast skriker och att den är dubbad :-).

#5 - joh

när hinner det egentligen bli så pass ingrott så man verkligen behöver nå medel alls ? jag brukar använda diskmedel till allt och om de inte går bort med trasa så med köksvamp , i reklamen får dom de att låta som om man inte kan få de riktigt rent utan just deras produkt.. :S