bambi

Dags för en leksaksspis?


Zack fick en sån fin leksaks-tårta i present av vännen som var här igår. Han tycker att den är jätterolig att leka med och bjuder oss allihopa (speciellt Leah) på tårta.


Det fick mig att åter igen tänka på att vi kanske borde köpa en leksaksspis åt honom. Just nu har Lekmer rea på detta röda minikök från Micki (som kostar bara 399 kr istället för 629 kr) och denna vita leksaksspis från Brio (som kostar 349 kr istället för 499 kr). Jag tror att det vita skulle passa bäst i Zacks rum eftersom han har vita möbler, men det röda miniköket verkar lite roligare med diskbänk också.

Egentligen känns det lite dumt att köpa en sån här stor leksak när han inte fyller år eller när det inte är jul, men samtidigt är det ju bra att passa på medans det är rea!
#1 - åsa

Den kostar mindre på ordinarie pris på www.hikmet.se! men den finaste är den här:

http://www.hikmet.se/Product.aspx?pk_prodid=10253

#2 - Erika

Köp den nu å ge bort den senare?! Min Kornelia har den röda å jisses va den har varit poppis! Men den vita e ju bara såååå fin!!!

#3 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - nybliven 2-barnsmamma!! ♥ ♥ ♥

åsa Den spisen var ju jättesöt! Men sååååå liten! Bara 30 cm bred ju!

#4 - Lisa

Klart Ni ska köpa spisen till honom, särskilt nu när han är så intresserad :) Hur ofta brukar Ni köpa leksaker till honom, inte varje vecka eller hur? Alltså, ibland måste man bara glömma sina principer och slå till, födelsedag eller inte. Det här är ju dessutom en rejäl sak så att säga, som en cykel typ och han kommer att ha jätteroligt med sitt fina kök! Pyssla, baka, dona och bjuda sin fina familj och sina vänner på fika :) Mmm, mysigt... Kram från Lisa :)

#5 - Carina

Hihi min son älskar sin spis. Han har en röd ifrån Brio.



Min dotter hade den ifrån Mickis. Oj, vad jag ångrade det köpet. Hon hade det jättekul, men jag blev så trött på allt lek med vatten, så till slut åkte spisen in i köket, den fick helt enkelt inte vara i dotterns rum längre. Vattnet stannade inte i diskhon ;)

#6 - Nathalie-mamma till Athida

Kan tipsa om IKEAS lekkök som heter Duktig. Är betydligt bättre kvalité än micki och brio spisar. Kostar dock lite mer, men har ben som "växer" med barnet. Dottern på 1½ år älskar sitt kök!

#7 - KisseGirl

Den röda är väldigt plastig och går lätt sönder :(

#8 - Åsa

men det skiljde bara 5.5 cm på den och på den vita. och vi har haft en sån micki förresten, och den gick sönder rätt omgående tyvärr. nu funderar jag på den dyra, men brios vita är också fin, undrar om det är bättre kvalitet.

#9 - Anna

Jag älskade min spis jag hade när jag var mindre, när det var äcklig middag (enligt mig) så hade jag gömt godis (sådana vita sockerbitar) i den och åt, men gissa om de var hårda..

#10 - daphna

Själv skulle jag tycka det var superkul när jag var liten - tror han skulle älska det. HAFFA! :)

#11 - Marie-Louise

Den röda är så charmig :)

Mina barn älskade sina leksaksspisar, vi har haft några olika och den med spis och diskho var absolut populärast. Går det inte att måla om Brio, dom är väl gjorda i trä?

#12 - Marie-Louise

Såg nu att jag blandade ihop märkena på spisarna ;) oups. Men IKEA har fina precis som en kommentar innan påpekar. IKEA har också väldigt mycket roliga "köksgrejer" till barn. Kastruller, sockerkaksformar m.m.

#13 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Min V har en röd spis från Brio (arv från storasyskonen) och den har han jättekul med även om den får utstå både det ena och det andra :) Precis som några skriver ovan så har IKEA jättefina käksgrejer, kastrullset i fin emalj bland annat, de används flitigt här och går inte sönder! Den vita spisen är verkligen jättefin. Den fanns inte när min äldsta var liten, annars hade det garanterat blivit en sådan!

#14 - Mattias

Jag har hittat billiga <a href="http://www.spelmedposten.se">leksaksspisar</a>

på spelmedposten.se

#15 - 1

-1'

#16 - -1'

1

#17 - 1

-1'

#18 - -1'

1