En söndagmorgon....


Vår älskade plutt vaknade kl. 4 imorse. Vi har ju delat upp det så att sambon tar Zack på morgonen och jag tar Leah på nätterna (och nu vaknar hon ju max 1 gång per natt så det är en ganska så bra överenskommelse för min del).

Sambon som alltid är en zombie när han ska upp med Zack kollade inte ens på klockan utan bara steg upp. Jag kollade på klockan och sa "Nej, lägg honom igen. Inte ska han gå upp innan kl. 5!!". Så sambon gjorde detta och vi fick alla fortsätta och sova till straxt innan kl. 7... lite skillnad! Tur att jag kollade på klockan  :)

Zack sa vid frukostbordet, helt på eget bevåg, att han ville bada idag. Det är "bara" 22 grader varmt ute så här kl. 7.30 på morgonen så idag är kanske inte den bästa baddagen. Men vi tänkte ta en promenad till Tantolunden och kolla in det nya badet där så kanske det blir ett dopp ändå (och ännu ett "Stockholmstips").

Ha en underbar söndag allihopa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Frösötös
2010-07-18 @ 12:19:54

Vill jättegärna veta hur det var i Tanto - fräscht, mycket folk osv. Jag är så jämrans lat att jag brukar lägga mig i Skinnarviksparken men där finns ju inget vatten så ibland blir det liksom en näradödenpplevelse i stället för avkoplande och mysigt ha ha

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet