bambi

Höstens favorit: Dish blouse


Finaste blusen i höst! Passar till allt!


#411 Dish blouse kommer förutom i almost black, även i vintage chalk. Material: 85% cotton, 15% nylon, 100% silk. 3800 kronor fattigare blir man om man vill ha en sån här i garderoben.
#1 - Anna

Men alltså... OM har tydligen blivit helt fartblinda... 3800 kronor för en massproducerad blus som inte verkar ha någon vidare passform och som innehåller nylon... Nä, då kan jag få något välsytt på MaxMara om det är så... elller boka en resa till NY :-)

#2 - Fia

Tur att smaken är som baken då-- för mig är det där en "ööörk-blus"....

Aldrig i livet att jag köper denna, och som ovan sagt, med en massa nylon... I ullkoftorna kan jag förstå det lite, de blir ju slitstarkare då, men i en blus...isch.

#3 - Anna

Detta är ngt som jag tycker är helt fel, Odd Mollys kläder som blivit så populära och alla tonåringar tjatar på sina föräldrar om att de vill ha för alla andra har. Helt sjuka priser för icke bra kvalité. Jag köper själv både billigt och dyrt men de plagg jag har ifrån Odd Molly kostar max 1000:- och tycker inte att det är specielt bra kvalité. 3800:- för en grymt ful blus är inte ok, men det är bara för att det är ett märke...3800:- är helt ok att betala om det är bra kvalité och man kan använda det till mkt och kanske tom få bra pris om man säljer det =)

#4 - vivi

Det blir värre och värre. Borde inte OM se över sin kvalité innan de sätter upp priserna. Skulle vilja se hur många tvättar den håller till det priset. Lyckligtvis tycker jag den är riktigt ful tror inte det blir alltför många affärer som vågar att ta in den med anledning av priset.

#5 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - nybliven 2-barnsmamma!! ♥ ♥ ♥

Jag tycker faktiskt att blusen är fin (annars hade jag inte publicerat bilden), men som sagt smaken är som baken.



Men jag håller med er om att Odd Molly har börjat ha riktigt hutlösa priser!! Tyvärr...