bambi

Höstens favorit: Long lovely knit


Koftan alla Odd Molly fans talar om - #469 Long lovely knit!


Favoriten Lovely Knit kommer alltså till hösten i en längre variant med huva och en stor ros på ryggen! Kommer i färgerna military, blue, dark red, viktoria, brown, dark grey och blue grey.

Denna kofta spås bli höstens storsäljare och det kan man förstå! Den ser sååå mysig ut!  2300 kronor kommer en Long lovely knit att kosta.

Jag har redan reserverat en darkgrey och en darkred (vill inte riskera att bli utan) hos DeepFling som har fixat ett nytt smidigt reservationssystem för höstens och vinterns kollektion. Man behöver bara logga in och sen klicka på "Odd Molly" och "view collections" sen kan man se exakt vilka färger och storlekar som dom kommer att ta in. Då är det bara att reservera det man vill ha, systemet uppdateras automatiskt så man kan vara säker på att man får just den godbiten man vill ha! :)
#1 - Juristen

Kan vem som helst lägga in en pre-order? Jag kan bara lägg till ett plagg till "min önskelista".

#2 - Anna

Den ser jätteskön ut och den kan jag tänka mig att betala vad den kostar ;o) Man får kanske gå in och ta sig en titt, när släpps kollektionen? Ska föda i okt och tanken är väl att man ska få på sig den he he

#3 - Bambi

Juristen Man måste logga in först för att reservera den!



Anna Höstkollektionen beräknas komma i augusti, prefall har ju precis slappts! :)

#4 - Juristen

Jag har aldrig beställt från deepfling, varken ett vanligt köp eller pre-order. Hur fungerar det med betalningen?Betalar jag nu även om jag bara reserverar plagg?

#5 - Anna

Koftan är min absoluta favorit en sån vill jag ha!!! Lyckas dock inte förboka något hös DeepFling??