bambi

Höstens favorit: Mulholland alpaca coat


Jag älskar alpaca!
Jag har en Everyday cardigan i alpaca och materialet är helt fantastiskt! Mjukt och skönt! Varmt och mysigt! Så därför måste jag ha en sån här söt #474 Mulholland alpaca coat, gärna i färgen almost black (som på bilden). Men den kommer även att finnas i lite indigo, vintage chalk och vintage powder. 1500 kronor kommer den att kosta.

Jag har redan reserverat den (vill inte riskera att bli utan) hos DeepFling som har fixat ett nytt smidigt reservationssystem för höstens och vinterns kollektion. Man behöver bara logga in och sen klicka på "Odd Molly" och "view collections" sen kan man se exakt vilka färger och storlekar som dom kommer att ta in. Då är det bara att reservera det man vill ha, systemet uppdateras automatiskt så man kan vara säker på att man får just den godbiten man vill ha! :)
#1 - Malin

Hej. Jag brukar läsa din blogg och älskar förstås Odd Molly - hur kan man inte :) Jag har varit inne på DeepFlings sida och kollat, men aldrig vågat beställa eftersom jag inte vet hur det funkar med tullen när paketet kommer. Får du betala extra moms/skatt när paketet kommer?



/Malin

#2 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - nybliven 2-barnsmamma!! ♥ ♥ ♥

Malin Jag har fått paket därifrån 5-6 gånger nu och inte behövt betala tull en endast gång! Men det kanske bara har varit tur..? Men jag tror ändå att det blir billigare...

#3 - Malin

Tack! Då ska jag våga mig på det också.