bambi

Kollat lite på vigselringar
Igår passade vi på och tittade lite på vigselring åt mig. Det är nog så svårt att hitta en ring som man tycker om, men nu så måste den passa ihop med min förlovningsring också! Dessutom är det en ring man ska ha på sig varje dag i resten av sitt liv så man måste verkligen vara noggrann med sitt val!

Men detta är bara första gången vi kollar på ringar och vi ska inte gifta oss förrän vid årsskiftet så vi har gott om tid!

Min förlovningsring har sju diamanter i sig så jag tänker mig att en solitär passar bäst till den. Av dom ringar som jag provade idag så var det dessa tre jag gillade bäst.







Dom egentillverkade ringarna som dom hade är ju lite roligare eftersom dom kan man designa lite själv som man vill och dom blir lite mer orginella (min förlovningsring är en egentillverkad ring). Men den från Schalins har t.ex. matchande örhängen till och så...

Vilken gillade ni bäst? Och har ni några tips angående val av vigselring?
#1 - Angela

Alt 2 är klart finast.

#2 - Matilda - Livet som ung tvåbarnsmamma

alt 1 !

#3 - Evelina

Vilka fina!

Tycker den från schalins var allra finast, men ett tips är att göra en egen hos guldsmed ändå eftersom de (iaf han som gjorde våra) använder bättre stenar!

#4 - Apan satt i granen

Vad roligt att prova ringar. Etta var finast. Jag gillar när det är stilrent.

#5 - Malin

Jag är inte riktigt med i svängarna känner jag, varför behåller man förlovningsringen också? Trodde man bara hade vigselringen.

#6 - felicia ♥

TVÅAN:)

#7 - Johanna

Ettan passade bäst.

#8 - Carolina

Alternativ 1 tycker jag passar bäst med förlovningringen - riktigt vacker!

#9 - Sara - Mamma till Max snart 2 år

jag tycker alt 1

#10 - Helen

Måste instämma med övriga - alternativ 1 passar absolut bäst till förlovningsringen och jag tycker 1:an var snyggast också (i sig själv liksom - utan att betänka förlovningsringen).

#11 - Linda Andersson

Jag säger som de andra, alternativ 1 tycker jag var absolut finast!

#12 - Carolina

Jag tycker också att ettan var snyggast, men jag tror att det skulle vara ännu finare att bära dem tvärtom, med förlovninsringen underst? Så bär jag mina. Har du kollat in Efva Attling på Hornsgatspuckeln förresten, jättefina vigselringar!

#13 - Helena

alternativ 1, den hade mer samma form som din förlovningsring, de andra skapade ett glapp vid stenen - ser ut så på bilden iaf :-)

Jättesvårt med vigselring - när jag skulle bestämma mig förra året gick jag in i butiken med en ide men just när jag gjorde beställningen så föll jag tillbaka på en annan och den blev det! har inte ångrat mig än iaf :-) 1 år sedan bröllopet på söndag så ringen är välanvänd nu (fast avtagen just nu pga svullna preggo-fingrar :-) )

#14 - Frida - Doula i Östergötland

Ettan var helt klart finast! Jag bär förlovningsringen innerst, den kom ju dit först liksom! :-D

#15 - Anonym

schalins

#16 - Malla

Nr 1! :)

#17 - Malin, fast en annan

Malin, vad skulle man annars göra med förlovningsringen tänkte du?

#19 - Jyoti

Alla var jättefina, men min klara favorit var ettan! Passade jättebra med förlovningsringen!

#20 - E

Jag hade nog valt 1:an. Men det är snyggare om förlovningsringen är först och sen vigselringen. :)

#21 - caroline

ettan tycker jag :)

#22 - Ellinor

Jag tycker precis som många andra att alt 1 var finast! Dessutom håller jag med om att förlovningsringen skulle sitta innerst!

#23 - Eva

Ettan, men jag skulle också ha förlovningen först och vigselringen sen (ytterst).

#24 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Ettan tycker jag också, tycker att det är snyggare när den inte smalnar av inåt. Den är jättefin! Och jag har också förlovningsringen innerst....:-)

#25 - joh

alt 2 :)

#26 - Cilla

3:an var absolut finast