bambi

Leahs fina pusselpall

Som jag har bloggat om tidigare, så broderade jag en filt till Zack när vi väntade honom. En söt filt med nallar och hans namn och födelsedatum.


Men Leah måste ju också få något personligt och jag har verkligen förälskat mig i dom söta pallarna från Bonde of Sweden så då blev det en sån till henne! (Men jag har nästan lust att beställa en åt Zack också, för dom är sååååå fina!)

Det blev en vit pall med röd text och stjärnor på sidorna eftersom vi har lite av ett rött/vitt/stjärn-tema i Zacks rum (som han kommer att dela med Leah i framtiden). Men man kan få texten i flera olika färger och det finns hjärtan, stjärnor, bilar och prinsesskronor att få på sidorna på pallen.


Det som är roligast med pallen är att bokstäverna går att ta loss och blir till ett pussel till barnet! Perfekt när barnet ska lära sig sitt eget namn  :)

Jag tipsade faktiskt min frisör om Bonde of Sweden när hon sa att hon letade efter en bra doppresent! Den är verkligen den perfekta personliga doppresenten! *tips* (Leveranstiden var ca 1 vecka, kan vaea bra att tänka på.)

#1 - GucciMama

Valencia har också en sån. Hon älskar den:-)

#2 - Anonym

Jättefin!

Fast de lär sig nog sina namn utan pusslet....wink Men den var jättefin och jag tror nog att hon kommer att älska att kunna pussla sitt EGET namn...

Jag har ett namnbrickehalsband med alla tre barnens namn på, de älskar att läsa på brickorna.. eller läsa o läsa...yngsta är 3 ½ och kan inte läsa men hon känner absolut igen sitt eget namn..så hon gillar det också. Hon skulle absolut gilla en sån pall.

Vackert med vitt och rött.

#3 - Linda

Vilken jättesöt pall! :-)

#4 - Lina

Otroligt söta pall, jag blev kär i den direkt. Skulle vilja ge den till mitt lilla gudbarn men usch vad dyr den är... :-(



KRAM

#5 - Studentmamman

De är verkligen underbara men synd att de är hutlöst dyra.