bambi

Ett trevligt kaos

Jag bjöd hem vännerna Anna och Natashja (aka LadyDahmer) idag. Vi brukar ju träffas, men inte med alla barnen. Denna gång så sa jag:

     - Ta med barnen! Zack har ett stort rum som  vi kan stänga in dom i  dom kan leka i.

Min vision: Barnen leker snällt i Zacks rum och håller sig där inne medans vi vuxna sitter i soffan och avnjuter en god kopp te och fikar.

Verkligheten: Det första som händer är att ett av barnen gör värsta bajsblöjan någonsin. En blyg Zack som knappt vågade titta på dom andra barnen förrän efter lunch (gästerna dök upp runt 9.30). Vatten utspilld på soffan, mattan och duken. Bråk om klossar och tåg. Barn som äter kattmat. Katten som var livrädd blev fast i sängen omringad av barn som ville kramas med henne. Leksaker ÖVERALLT och då menar jag ÖVERALLT. Men mitt i allt kaos så hade vi det väldig väldigt trevligt!

Det kanske syns?



Barnen lekte hellre överallt förutom i Zacks rum  ;)



Bebisar som fann varandra. En början till en livslång vänskap?



Russin var väldigt populärt! Ninja är så snäll och delar med sig!



Jag bjöd på min favoritpaj: Fetaost och olivpaj (receptet hittar ni i min gamla blogg) och så den vita kladdkakan förstås (se inlägget innan)

#1 - Carina (TotalBeauty.se)

Haha det låter som det har varit här hemma. Barnen leker oftast överallt förutom i det egna rummet.



Den enda som numera stänger in sig på sitt eget rum är min tonåring. ;)



Ser ut som om barnen hade det roligt.

#2 - Evelina

HÄRLIGT :) Gillar när det är "lite" kaos... Har varit på semester så har en massa rolig läsning att ta ikapp här inne ser jag :)

#3 - Apan trimmar och slimmar

Hahahaha! Vilken roligt inlägg. Tack snälla rara Bambi för god mat. Pajen var fantastiskt god, kladdkakan likaså. Inlägget beskriver verkligen dagen i minsta detalj, kunde inte säga det bättre själv. Du måste ha dragit en lättnadens suck när du stängde dörren efter oss.

#4 - Malin

Dert blir aldrig som man tänkt sig! ;-)