bambi

Mycket Småfolk blev det...

Man kan verkligen säga att Babyshop har snabb leverans. Jag klick-klick-klickade på dessa IGÅR och idag kom brevbäraren med dom ända fram till dörren!

Det blev en hel del Småfolk och så lite Molo. Jag kan inte minnas att jag har köpt något Småfolk-plagg tidigare, vet inte varför, så det ska bli lite kul att testa ett nytt märke och se hur deras kvalité är.



Ränder från Småfolk. Härliga klara fina färger! Leggings för 149 kr/st och body för 137 kr hos Babyshop.



Stjärnor från Molo. Byxorna till vänster var det inte rea på och kostade 199 kr. Dom svart-vita byxorna är 3/4-byxor med lite haremsbyxe-häng på och kostar 179 kr. Dregellap till Leah och det enda som jag har köpt till henne (hon får ju ärva alla Zacks kläder) kostade 59 kr hos Babyshop.

 

Djur från Småfolk. Huvtröja med katt med randiga muddar (finns också i grönt med annat motiv) för 389 kr. Body med söta ankor på för 131 kr.

 

Finaste fleecen från Molo. Som ni kanske märker så tycker jag om färgen lila! Och jag gillade verkligen denna färgkombination, lila och mintgrön. Jag var lite orolig över storleken. Alla övriga kläder är det storlek 98 på, som Zack antagligen kommer att kunna ha i höst/vinter. Men denna fanns bara i storlek 92, men den var ganska stor så den borde fungera ändå (men det var lite av en chansning)! Men jag kunde inte motstå att få en sån fin Molo lurv för bara 299 kronor (istället för 499 kr).

Så nu vet ni vad ni kommer att se Zack i i höst!
Som jag har skrivit förut så tänker jag färgglatt och funktionellt när jag väljer ut kläder till mina barn. Jag föredrar bodies före vanliga tröjor (men det börjar bli svårt att hitta bodies nu när man kommer upp i storlekarna) för att det känns mer funktionellt (inga magar som visas) även om det är mer bökigt för oss att hålla på och knäppa och greja.



Glöm inte att prenumera på bloggen om du inte redan gör det!

#1 - Petra

Massa fina saker! Noel har en lila lurv fast med mer limegröna kantband och han är så fin i den. Småfolk är en favorit här hemma, i alla fall deras tröjor. Är tyvärr inte lika förtjust i bodies då de historiskt sett varit väldigt stora i halsen och lite oformliga. Hoppas att de bättrat sig. Annars kan jag så småningom rekommendera tröjorna när body inte funkar längre.



kram

#2 - Eva - Kakkakaffe

Vi har också en lila lurv med "orange" kantband åt vår kille. Bodys har vi inte använt sedan har var ett, eftersom han från ett års ålder gick flera gånger på dagen på pottan och då var det inte särskilt praktiskt med body.

#3 - Soffy

Småfolk är jättebra!

#4 - Carina (Total Beauty)

Fina barnkläder :) Har aldrig hört talas om det barnklädesmärket förut.

#5 - LADY DAHMER

men åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh



jag älskar småfolk och molo lurvar



det kommer bli en hel del frossande i lila och rosa nu! hehe. Jag har redan bestämt en molo lurv i lila eller rosa för gossen i vinter.