bambi

Snart dags för operation...
Nu börjar jag nästan räkna ner timmarna till det är dags för operation. Jag vet inte exakt när jag ska in till sjukhuset, ska ringa imorgon eftermiddag och veta exakt klockslag för när jag ska vara där... men jag kan tänka mig att det blir ganska tidigt på tisdagmorgon.

Timmarna känns så dyrbara på någotvis... jag pussar lite extra på Zack och nosar på Leah huvud. Jag vet ju inte hur länge jag blir inlagd, det beror ju på hur operationen går och hur jag mår efteråt... men det kommer att bli jättejobbigt att vara ifrån familjen!

Imorgon, dagen innan operationen, ska vi göra en massa skoj. Det blir kanske att åka och bada eller kanske åka till Chokladfabriken och njuta. För att sysselsätta sig och inte tänka för mycket...
#1 - Therese

Stort jättelycka till! Många många många kramar från mig!

#2 - marika

Det kommer gå hur bra som helst. Va inte orolig, din operation är en rutinoperation, operatörerna är skickliga och du får god omvårdnad av sjuksköterskorna. Vi har bra sjukvård i Sverige. Jag förstår din oro, de flesta som ska opereras har någon oro innan, be att få ett preoperativt samtal med op. eller anestesi sjuksköterskan, det hjälper oftast och efter operationen kan samma sjuksköterska ha ett samtal där du kan reflektera och fråga om soådant som du kanske inte innan velat fråga eller någon ny undran som kommit upp.

Jag tror att du snart är på benen igen, håller tummarna att du snart är hemma hos din familj.



Kram från Marika

#3 - Malin

Jag har blivit sövd flera ggr men oroar mig likt förbaskat varje gång, men du ska se att det går bra :) piece of cake kommer du säga nör det är klart ;} du har sån fin familj, kram

#4 - Apan

Hej Bambi!

Vad fort tiden går, det känns som du precis fick beskedet. Det kommer att gå bra vännen. Jag förstår att du kommer sakna din familj. Chokladfabriken låter som en bra deal. Kombinera den med lite sommarrea. Hoppas vi ses snart. Lycka till, tänker på dig. Kram!

#5 - Linda

Det kommer gå jättebra ska du se! Tänker på dig på tisdag! Men självklart är det alltid lite oroligt när man ska opereras och kan kännas jobbigt att vara ifrån familjen. Ska själv iväg till ett annat sjukhus (som ligger mkt längre bort än "mitt" vanliga) på onsdag. Måste eventuellt sova över där också. Just att behöva vara ifrån familjen är det värsta! :-(



Önskar dig lycka till med allt! Snart är du helt frisk igen!



Kram Linda

#6 - Soffy

Här kommer en styrkekram!

#7 - Camilla

Sänder dig mina varmaste tankar imorgon. Allt kommer gå så bra!



Vi ses snart igen på bloggen.



Kram

#8 - Hannah

Lycka till! You'll be back in no time!

#9 - Evelina

Vilken fin familj ni är :)

Tänker på dig genom det här, har gjort det sen du fick beskedet. Kommer sända dig en extra varm tanke på tisdag och hoppas att du får komma hem snabbt!

Kram

#10 - Elisabet

Hej,



jag följer din blogg varje dag och har gjort det nu i drygt ett år.



Förstå att du känner dig orolig, men är övertygad om att det kommer att gå bra. Med en sådan varm och stark personlighet som du har, så kommer ditt tillfrisknande att gå snabbt.



Många kramar,

Elisabet

#11 - Susanna

Lycka till Bambi! Jag håller tummarna för dig. Det kommer säkert att gå jättebra! Stor Kram

#12 - stina

Vad fina ni är !

Det kommer att gå så bra så. Varit sövd 4 ggr och det är inget att vara rädd för, personalen har varit så goa och duktiga.

Lycka Till Kramar: ))

#13 - Olelsi / Nettan

Skickar massor av kramar till dig och hela familjen .



Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.

#14 - Linda

Lycka till och tack för en fin blogg!

#15 - Lena -Chokladmamman

Lycka till! Det kommer nog gå bra! Men jag förstår att du är orolig, det skulle de allra flesta vara.