bambi

Varför all denna stress när man är LEDIG?
Jag fattar inte vad som har hänt. Vi är båda lediga och båda barnen är hemma. Vi har gott om tid. Men ändå så fort vi ska göra något så är det STRESS-STRESS-STRESS. Speciellt stress UT ur dörren.

Ibland är det att Leah är ledsen och trött och vi vet att hon kommer att somna om vi börjar gå med henne i vagnen. Så då stressar vi och försöker få med oss allt och stressar på oss ytterkläder och stressande byter blöja på Zack, osv medans Leah skriker (vilket är det som stressar oss), tills vi kastar oss ut ur dörren för att snabbt kunna börja promenera med en skrikande Leah som snabbt somnar i vagnen och vi kan pusta ut.

Andra gånger är det tider som måste passas. Eller så skyndar vi oss och STRESSAR för att vi ska kunna vara vid badplatsen TIDIGT och få en bra skuggplats för barnen. (Haha och jag som nyss skrev ett inlägg om att man inte ska anpassa sig för mycket efetr barnen...)

Idag ska vi på poolkalas, barnens sysslingar har nyligen fyllt 3 och 4 år och då ska vi vara på deras sommarställe som vi inte har varit vid tidigare. Hoppas att det inte blir en massa stress idag och att det blir en massa roligt kalasande! :)
#1 - Apan satt i granen

Sluta stressa, det är inte bra för hälsan. Vad kul med kalas. Hoppas ni får en toppendag!

#2 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Ja fi fan, all denna stress. Jag har samma dielmma här, lyckas stressa för allt å ingenting. För ofta.

Ändå har det blivit böttre sedan Ville kom.

Jag kan tyvärr inte ge några bra tips på hur man slutar med det.

Hoppas det blir en härlig kalasdag utan stress idag i alla fall.

#3 - Mari

Två barn kan verkligen konsten att förstöra alla tids scheman. Inte lätt alla gånger. Ett tips är att packa extra klöder mm kvällen innan.

Hoppas ni får en fin lördag.

#4 - nadia

Vill inte äns försöka mig på att förstå vilken stress det kan var med barn när man har semester. Själv så känner jag mig mest stressad hela tiden för att semestern ska ta slut och det är så mycket som ska hinnas med, så man hinner inte njuta av att vara ledig.



www.prinsessanadia.se