bambi

Varför ska det finnas så mycket fina kläder till små bebisar?
Det finns ju såååå mycket fina kläder till små bebisar. Jag skulle kunna shoppa hur mycket som helst till Leah, men jag kan inte riktigt försvara det eftersom hon har hur mycket kläder som helst (efter Zack + presenter) och så försöker vi ju spara lite pengar...

Men om jag får drömma lite så hade jag gärna klickat hem dessa från Babyshop (speciellt nu när dom har så mycket rea):



Speciellt bodysuiten med den lilla djävulen är jag helt kär i...

#1 - Sophie

Åh jag vet! Så jobbigt. Mycket roligare att köpa till ungen än till mig. Här om dagen var jag inne i en butik här i Malmö som säljer Småfolk, Katvig, Molo, mm o de hade rea på grejerna. Mitt hjärta började slå hårt i bröstet o paniken låg o lurade när jag insåg att jag INTE kunde köpa en tröja av varje utan var tvungen att välja 2-3 stycken BARA! Ska dit igen o köpa på mig några till... :)

#2 - Edvinsmamma - Nybliven tvåbarnsmamma ♥

Håller helt med dig! Så fina bebiskläder överallt...och lite farligt är det med all denna rea som man inte kan motstå ;)

Kram

#3 - Linda

Ja det är INTE lätt att motstå alla söta kläder som finns! Här blir det mest att vi köper till William... för då tänker jag att Erik också snart kan ha dem! Känns lite som det bara blir "halva priset" då! Haha! ;-)



Kram kram!

#4 - Amanda

Traktorbodyn med regnbågsbyxorna hade varit riktigt sött ihop! Förstår dig. Finns hur mycket fina småbarnskläder som helst ju.. :)