bambi

Vecka 27 - #248 Livingloving dress

Ett utav mina senaste köp är den ljuvliga #248 Livingloving dress i färgen lite blue. Den finns även i färgerna lite powder och rouge. Materialet är 100% bomull.

Jag har varit kär i denna klänning ända sen jag såg reklambilden med Helena Christensen. Jag var lite orolig över att den skulle vara tajt över bysten men när jag provade den så märkte jag att den är väldigt väldigt strechig över bysten. Även axelbanden är strechiga, vilket gör det väldigt enkelt att amma i den!

Jag var väldigt orolig över att den skulle vara för genomskinlig, men jag tycker att den fungerar bra med bara en behå under. Men tjejen i butiken som jag köpte den i hade ett linne under sin och sa att det fungerade bra med nästan vilket linne som helst under eftersom man såg bara antydan av den genom spetsen.

Enligt Odd Mollys hemsida är Livingloving dress en underklänning men jag tycker att den kan användas som vanlig klänning.

Jag har redan hunnit använda min Livingloving några gånger och jag har redan fått många komplimanger för den (till och med av främlingar som har kommit fram och sagt att klänningen är så söt!).


Tyvärr så har ett par paljetter som finns längst ner lossnat, men det syns inte alls och så får man med några extra paljetter.

Jag skulle säga att Livingloving är normal i storleken och trots lite kvarvarande gravidkilon runt magen så sitter den perfekt i min vanliga storlek, tycker jag!

#1 - Evelina

Vad FIN du var i den!



Kram

#2 - Jolanta

Denna klänning är verkligen är pärla och väldigt generös i storlek. Bravo till dig som vågar ha den som en vanlig klänning! Mycket klädsamt!

Jag har den i rouge och tycker att lite blue och den röda är finast.

Färgen som kallas lite powder ser ut som rosa och spetsen är riktigt military grön, vilken ser konstigt ut på en underklänning i mina ögon.

#3 - Margareta Strandell

Hej!

Din lyckost som hittat livingloving dress i lte blue......

Som jag har letat efter denna min kärlek utan att hitta den i stl 1.

kan nån hjälpa mej?

Kramis

Margareta