bambi

Ytterkläder från Molo


Snart dags för dagis igen och då måste man se över alla kläder och sånt som ska finnas till hösten och vintern. Känns lite avlägset men så fick jag ett mail från Babyshop idag om dom fina ytterkläderna från Molo. Nog allt är jag lite sugen på att köpa en overall från Molo i år, förra året hade Zack en från Po.P. och den var vi nöjda med. Får se vad det blir för overall i år...

Någon som har haft en vinteroverall från Molo och kan rekommendera deras overaller?


Jag tyckte att den här kappan från Molo var ju såååå fin! Fanns inte kvar i så många storlekar så jag verkar inte vara den enda som gillade den  :)

#1 - Molly-Marie

Molos overaller är jättebra, varma, slitstarka och framförallt snygga!

Mina barn har haft Molos ytterkläder i flera år och vi är som sagt var nöjda med dem - slå till!

#2 - Sara

Den absolut bästa overallen som finns. Min dotter har aldrig varit blöt eller kall. Finns egentligen ingen anledning alls till att inte köpa en Molo overall!

#3 - Amanda

Åh, den regnbågsfärgade är såå fin!

#4 - Ann Marie

Kan en pojke ha kappa??

#5 - Ann Marie

Kan en pojke ha kappa??

#6 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - nybliven 2-barnsmamma!! ♥ ♥ ♥

Ann Marie Varför inte? Får inte snoppen plats??

#7 - Sophie

Ja den kappan är såå fint! Klart en kille kan ha en sådan, både min pappa och sambo har en längre kapp, fast det kallas väl rock? (stavning?)

#8 - Ann Marie

Har aldrig sett en pojke i kappa bara måste ju vara lika opraktiskt som en kläninng på en tjej eller??

#9 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - nybliven 2-barnsmamma!! ♥ ♥ ♥

Ann Marie Det är ju inte särskilt lekvänligt... det är det ju inte! Men då är ju kappan lika opraktiskt på en flicka som en pojke!



Jag har inte alls tänkt köpa kappan, tyckte bara att den var fin! Men den är nog bättre till större barn

#10 - Ann Marie

Ja,självklart är det lika opraktiskt oavsett "kön".Jag tycker också att den var fin.Men fattar inte hur vissa föräldrar tänker när dom klär sina småbarn i tex.kappor,det är ju inte speciellt praktiskt.Mina "hopp grodor" till barn skulle nog snava direkt!

Men det jag menade med ovanstående kommentar :kan pojkar ha kappa. Var helt enkelt att jag aldig sätt en liten pojke med kappa.

#11 - Petra Eng

Molo är en superbra overall! Vilmer har haft sin i två år och aldrig blöt eller kall. Kan leka och röra sig i den, vissa overaller kan bli lite för tjocka om du förstår vad jag menar. Upplever inte att Molo är det. :)