bambi

50% på Odd Molly hos Maritza

Idag sänkte Maritza (på Götgatan) sin rea till 50% på allt. Gissa vem som hängde på låset kl. 10 imorse?

Med mig hem i en söt liten påse följde:

Magnolia l/s dress strl 2, färg rouge

Maritza hade flera Magnolia dresses kvar, men mestadels den kortärmade modellen. Jag tycker att den här är på gränsen till att vara för stor (och det är min vanliga storlek). Men den har en sån härlig röd färg och ett sånt fint mönster. Den är mjuk och skön och känns väldigt användbar. Och 850 kronor är den helt klart värd  :)

 

Livingloving dress strl 2, färg lite blue

Helt underbar klänning! Jag blev sugen på denna första gången jag såg den på Helena Christensen. Den är strechigare och inte alls lika tajt som jag trodde att den skulle vara. Jag har min vanliga storlek på mig och trots lite gravidmage kvar så tycker jag att den passar bra!

Jag stod och valde mellan denna i lite blue och lite powder. Har nästan lust att gå tillbaka och köpa den i lite powder också, för den är ju så underbar! Känns så somrig och lätt! Och för 800 kronor så kan man kanske unna sig två?  ;)

Good vee tee strl 1, färg almost black

 

Mjuka härliga tishor kan man inte få för många utav. Det fanns en endaste kvar av denna modell hos Maritza och det var i min storlek (jag brukar gå ner en storlek på dessa)! It was meant to be  :)

Andra tishor som fanns var några dudettes, print tank och print frill tee  (massor av dessa).

Annat som fanns kvar var: några få nymph blusar, flera suiteheart minidress (mestadels strl 2), Bunt lovely knits, ett par mythic sweater, en svart Fonda (strl 1), massor med T88:or i olika färger och storlekar, några alchemistry blusar och tunikor, ett par berry dresses och ett par drama jackets.

#1 - Agneta

Hej!

Tycker du ska köpa klänningen i lite powder oxå jag har köpt båda tyvärr till fullpris men det är ju en toppen sommarklänning tycker jag, väldigt användbar brukar ha en underklänning eller underkjol till.

Ha en bra sommar!!!

Agneta

#2 - Susanna

Vilka fina fynd du gjort! Fanns Kettle Coat på rean? Vet du om Mathilde har 50% ännu? Ha en bra dag, kram

#3 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - nybliven 2-barnsmamma!! ♥ ♥ ♥

Susanna Jag såg en elelr två Kettle coats där. Matilde har jag tyvärr ingen koll på nu...

#4 - Susanna

Tack snälla Bambi!

#5 - Malin

Måste få fråga...

Livingloving i rouge har jag köpt. Kan man ha den på bröllop tycker du? Du skriver att din inte var så tight, tror att min är felsydd eller nått ;-)