bambi

Att skryta om sina barn


Nina bloggar idag om att skryta om sitt barns utveckling. Jag tycker att man som förälder ska få skryta om sitt barn. Klart att man ska vara stolt över sina små älsklingar!

Jag känner att jag jämförde nog Zack med jämnåringa mest när han var yngre. Det hade nog mest att göra med att man var ny i föräldrarollen och kände sig osäker. Nu för tiden så bryr jag mig inte så mycket och jag vet att Zack är duktig på vissa saker och mindre duktig på andra saker.

Jag tycker faktiskt att det är roligt att läsa om hur duktiga andra barn är och hur stolta deras föräldrar är över dom. Vad tycker ni? Är det roligt att läsa om barns utveckling och hur duktiga barn är?

Så nu ska jag ta och skryta lite:

* Zack är och har alltid varit väldigt tidig i sin motoriska utveckling. Han kunde tidigt gå upp och nerför trappor, klättra upp på saker, mm.

* Zack har länge kunnat stapla flera klossar på varandra, uppåt 4-5 stycken.

* Zack har extremt bra tålamod (vilket jag inte trodde att barn kunde ha). Man kan säga åt honom att "vänta" och han blir sällan arg eller otålig.

Leah kan ju inte så mycket än.... men hon är ju ganska så duktig på att äta. Det kanske syns på henne också?  ;)
#1 - Sandra

Min tjej blir 1 i slutet av juli. Hon är en riktig liten segis och är nog helt enkelt ganska bekväm och nöjd av sig så hon har inte bråttom här i livet. Jag kan bli så trött på andra föräldrar som ska jämföra, alla barn är olika. Jag har inte läst några som helst böcker eller utvecklilngsteorier och vad jag förstått så verkar de ändå inte stämma in på min tjej.

Men man måste såklart få skryta om sina barn! Och det kan man göra utan att slänga in "jamen A har ju fått i FLEEERA månader, har hon inte ens börja resa sig än?".

Min tjej är ju världens finaste och det skryter jag gärna om!



Har inte kommenterat något om ditt cancerbesked. Läste det igår. Jag hoppas verkligen att du kan finna styrka i dina underbara barn och att allt kommer att bli bra. Och tänk på att du har många läsare som kommer att finnas här och stötta!

Kram

#2 - Tess

Tror det är ganska naturligt att känna sig stolt över sitt barns framsteg :-)