bambi

Eftermiddagen hos fotografen


Vi har varit hos fotografen hela eftermiddagen och tagit familjefoton. Jag har länge tänkt att vi skulle ta lite foton hos en fotograf och nu kände jag att jag ville göra det innan operationen och jag eventuellt får något fult ärr.

Vi var där i ca 2 timmar och tog mestadels foton på Zack men även på barnen tillsammans och på hela familjen tillsammans.


Efter bara en kvart eller nåt så blev Zack på dåligt humör och tröttnade på situationen. Han ville inte alls följa instruktioner (t.ex. sitt med handen si och så) och var rätt så sur. Som tur var så hade fotografen en fin hund (en Dalmatiner) som gjorde att Zack blev på bättre humör en kort stund i allafall.

Allra svårast var att få till ett bra familjefoto på oss alla fyra och Leah somnade efter en timme så då var det kört att ta kort på henne. Vi försökte väcka henne men hon var helt slut. Fotografen envisades med att kalla henne på "Annelie" också... även fast vi sa Leah flera gånger.

Men jag hoppas att det blev några bra foton. Vi ska dit i början av nästa vecka och välja ut bilder, då han har hunnit redigera dom. Ett familjealbum med 8 bilder kostar 1500 kr alternativt 2000 kr (beroende på storlek) och då ingår en förstorning (kampanj just nu) värde 300 kr. Sen kan man få extra bilder (till t.ex. släkt och vänner) för 50 kr alternativt 80 kr styck.
#1 - Camilla

Kul med familjefotografering! Det skulle jag med gärna komma till skott med :)

#2 - A.

Roligt med fotografbesök.

Vi har gjort det samma i alla 5 år som vi har haft barnen, och det är verkligen et bra minne att ha. Det första året var vi med i studie, men vi tyckte att det blev lite "stelt och uppställt" så vi får numera tagit alla bilder utomhus - Det blir lite mera frit - barnen lekar i trädgården, leker med hans katt, spelar boll eller som senast, plockar och äter äpplen från fotografens träd.

Det gör att det inte blir så stelt når man skall ta korten, och barnen har älskat det varje år..

Kanske et tips till nästa år...

#3 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Hoppas att ni fick några fina bilder iallafall! Det är väl kanske lite tjusningen och utmaningen med det hela när man ska fota barn, att de somnar, är sura, inte vill medverka osv. Förhoppningsvis ger det lite mer liv till bilderna. Själv har jag alltid föredragit mer "naturliga" bilder, tagna i vardagssammanhang, just för att det känns stelt och uppställt hos fotograf, men kanske blir det mer så om man fotar utomhus under lek som A skriver ovan. Hoppas som sagt att ni blir nöjda iallafall!