bambi

Ett gott tecken, eller?
Idag var jag på ännu ett ultraljud av halsen med finnålspunktion, som det heter.

Lite osmakligt var det att Birka Paradise stod utanför sjukhuset och delade ut reklamblad om att man skulle ta en semester i "paradiset". För det första så är det ganska så osmakligt att dela ut reklam över huvud taget utanför ett sjukhus, men sen för "semester" känns ännu värre... när man kanske tänker att man inte har råd för att man är sjuk och/eller att man inte kommer kunna åka för att man är så sjuk...


Själva undersökningen tog ca 45 minuter. Läkaren kollade min hals med ultraljud och gick sen ut för att prata med en annan läkare om det behövdes göras punktion eller inte. Men det gjorde det inte! Det måste väl vara ett gott tecken? Jag var så glad att han inte skulle sticka mig så jag glömde fråga om det betydde att allt annat såg bra ut..?


Leah var med och sov så snällt i vagnen denna gång. Sjuksköterskan fortsatte och kallade henne för "honom" och "han" även fast jag sa "hon" ett par gånger (men inte för att rätta sjuksköterskan, utan när jag pratade om Leah). Men det gör inget... men jag tänkte "får inte flickor ha svart på sig?"
#1 - Plopp

Det var ju också rätt osmakligt när du raggade läsare i vimmelmammans blogg, det är väll ungefär samma sak?

#2 - Nina

Det är klart dom får ha svart ; )

#3 - Anonym

Jag tycker absolut att man kan klä sina barn i alla färger. Men att hon råkar säga fel behöver ju inte bero på färgen, ibland kan det faktiskt vara svårt att avgöra om det är en tjej eller kille när dom är så små... :)

#4 - Anna

Flickor som pojkar är otroligt fina i svart. Min lilla tjej var helsvart idag ;) älskar även brunt....tycker jag är fint på både min dotter och son...

#5 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Våra fördomar om färger och kön på barn ligger djupt hos många... det är ett som är säkert.



Va HÄRLIGT att du inte behövde stickas. Snart kanske den där sjukdomsskiten är ur världen.



Skitkonstigt med kryssningsreklamen.



Trevlig midsommar!

#6 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - nybliven 2-barnsmamma!! ♥ ♥ ♥

Plopp Jag bad henne personligen om ursäkt direkt efter det och hon accepterade min ursäkt (som man kunde se i min gamla blogg).



Men jag håller med dig om att det var väldigt klumpigt av mig att inte läsa inlägget jag kommenterade utan bara gå på bloggens namn och anta att det handlade om något helt annat.



P.S. Dessutom var detta typ för över 2 år sen... ?

#7 - Stina K

Vissa barn ser ut som pojkar fast är flickor och tvärtom.Brukar bli bra till slut ändå :)