bambi

Leah, 6 veckor, här är ditt liv


Idag är det 6 veckor sen Leah kom till världen. Tänk va tiden går fort!

Hon växer så det knakar. Jag tycker att hon ser riktigt stor ut nu! Hon har redan storlek 62 på kläderna (fast det är lite stort).

Hon fokuserar rätt så bra med blicken nu. Hon har också börjat sova bättre och längre stunder (uppåt 5 timmar åt gången ibland). Men hon har ofta luft i magen som hon kämpar med (men hon gråter inte, utan mer grymtar) och så kräks hon en hel del (Zack kräktes knappt alls). Så det blir ofta klädbyten för både henne och oss.

Hon är underbart söt och blir lugn när man klappar henne på huvudet (som en katt nästan, haha). Hon tycker om att sova tätt intill mig under min arm så att hon känner armen mot sitt huvud. Hon föredrar att vara upprätt när hon är vaken, tror att det har med luften i hennes mage.

Leah är väldigt mammig (tror att hon vill ha nära till maten, eftersom hon vill äta så ofta) så tyvärr kan inte sambon ha henne hos sig lika mycket som jag kan. Även Zack är väldigt mammig just nu så det är inte många stunder som jag inte har någon unge fastklistrad på mig  :)
#1 - Karolin

Precis så sov min lilla också när hon var bebis, i armhålan skulle huvudet vara!

(& Ibland vill hon fortfarande sova så...men det är mysigt!)

#2 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Två av mina barn har också varit såna där "armhåletryckare", och det är jättemysigt men kan ju bli ganska varmt också :-) Jättefin är hon lilla Leah!

#3 - c - mama till oliver

Söt hon är! Och jättefin pyjamas!

#4 - Anna

är inte de flesta barn mer mammiga än pappiga till en början? i och med amning? undrar bara :)