bambi

Leah har blivit med mössa


Sötnosen får ha mössa på sig nu för tiden för att vi har smetat in hennes lilla skalle med Borago. Sånt där kräm mot skorv som luktar så illa... och så vill man helst inte få på sig det själv överallt. Så nu får Leah ha mössa på sig. Jämt.

Eller i allafall tills hennes skorv är borta.
#1 - LADY DAHMER

nåt osm funkade skitbra med ninja;



olivolja (eller valfri veg., olja)

luskam



- gnid in massa olja på skallen, massera in ordentligt lksom. Gärna efter ett bad då är huden lite mjukare.



- låt sitta ett tag tills skorven blir mjuk



- skrapa med luskam.



Kan behöva upprepas ett par gånger, men sen är det borta!

#2 - A

Åh! Både Zack och Leah har så goa kinder. :)

#3 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Jag skulle föreslå samma sak som LD. Att använda olja ock kam istället för äckel Borago. På Ville funkade det precis lika bra med oljan.

#4 - Nina

Så fin =)

#5 - mathilda

jag provade natusans first touch på Gustavs skorv och efter två behandlingar är den mer än halverad, den "sjönk in" väldigt bra också!

#6 - Lena -Chokladmamman

Jag håller med de ovanstående som föreslog olja. Prova barnolja på huvudet, låt det sitta några timmar och kamma sedan med en tät kam. Då ska man kunna kamma bort skorven. Alfons har fortfarande skorv då och då och jag körde en "behandling" på honom häromdagen, allt försvann. Han hade visserligen inte så mycket skorv så det kanske behövs upprepas några gånger om man har mer skorv. Det värsta är dock att håret blir så flottigt efteråt men Leah har väl inte fått så mycket hår än så det borde gå rätt lätt att tvätta ur.