bambi

Leah sover så stilla, så stilla...


För allra första gången så har Leah somnat i babygymmet. Utan gnäll. Det syns knappt att hon andas (hon andas så lätt ibland) så jag är framme varannan minut och kollar så att hon verkligen andas (nej, jag överdriver inte, jag är framme hela tiden).

Eftersom Leah har så svårt att sova själv så får jag ändå inte slappna av när hon väl gör det för då tror jag att hon har dött. Det är jobbigt att man aldrig vågar slappna av, att ständigt vara orolig...

Men snart är hon inne i prime time för plötslig spädbarnsdöd, så där runt 3 månaders ålder, och jag vill verkligen inte att något ska hända min älskade Leah. Hon är ju så underbar och go'.

P.S. Idag när jag var och shoppade var det ännu en person som sa att Leah såg ut som en docka. Detta är tredje gången det har hänt. Det hände aldrig när Zack var bebis...
#1 - Soffy

Så skönt hon sover....man blir så lugn av att se på när barn sover.



Det där med docka beror nog på att alla (nästan) dockor är flickor - tror du inte? Och jag föredrar docka framför prinsessa... Vi kallade Skruttan för lilla dockan när hon var ett par månader för hon låg i sängen prick stilla på rygg med händerna över täcket precis som en docka :)



Så skönt att du fick skjuta upp din behandling till i höst :)

#2 - Carina - TotalBeauty.se

Hihi Leah har ett likadant babygym som min son hade. Han somnade ofta där, efter en stunds lekande.

#3 - Ina

Minns att det var så för mig också, var nervös och nojjig hela tiden...

Märkligt det här med att folk stirrar sig blinda på enbart färger, kläder och hår. Vår äldsta son har ganska långt hår och fast vi inte klär honom i kjol (så långt går vi inte men vi klär både honom och vår andra pojke i både rosa och andra färgglada färger) tar alla hela tiden för givet att han är en flicka... HALLÅ!! Tycker det är helt uppenbart om man tittar på honom att han inte är en flicka... Folk vi inte känner tilltalar honom hela tiden som en flicka och jag blir så förvånad varje gång, kan man inte se längre än till hans frisyr liksom? Dessutom finns det massor av småkillar som springer omkring i liknande frisyrer.

Man slutar aldrig att förvånas...

Kram Ina

#4 - Mia

Åh jag minns att jag också var så orolig med min lilla tjej. Säger bara - Andningslarm! 700kr på blocket och det som gjorde att även jag kunde sova i 5 min. Tips är att spana in det!

#5 - Mother, Married & Twenty

Fick också den kommentaren av en tant som sneglade ner i barnvagnen idag: "Nämen en sån liten docka! Eller oj ursäkta det var visst en pojke va?!"



Suck.

#6 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Jag har varit precis likadan med alla tre barnen, det går bara inte att låta bli att oroa sig. Första barnet störde jag nog till och med när hon väl sov, så med de andra två fick jag "skärpa mig" lite och i alla fall försöka låta bli att peta på dem, ändra filtar/täcken osv när de sov ;-)