bambi

Omanligt att inte gilla sport?

Uha, det är ju sånt där tråkigt idrotts-tjafs på TV nu igen. Som tur är så är varken jag eller sambon intresserade av sport så här blir det inget fotbolls-VM på TV:n. Men däremot så påverkar det ju alla andra program och så tjatar alla om det... men som tur är så är Sverige inte med, så då blir det inte allt för mycket tjat i allafall...

Sambon hade hört hur tjejerna på jobbet hade pratat om hur en kille ska vara och då var dom tydligen alla överens om att "han måste ju gilla sport" och nån hade sagt att det är ju omanligt annars... för mig är det snarare ett plus om han inte gillar sport! Men sen letade jag inte efter en "man" utan en person som jag trivdes bra med och som jag blev kär i...

#1 - Matilda; Mamma till Mercedes & Leon

Håller med om att det är ett plus om de inte gillar sport, min sambo ÄLSKAR sport. fotboll, hockey, tennis, skidor, ja allt sånt får jag lida mig igenom när det är VM och allt sånt men nu är det så otroligt jobbigt med allt tutande på fotbollen så man funderar ju på att gå ut på 90minuters promenader istället, bli lite smalare och slippa huvudvärk haha.

#2 - Lisen

Konstigt att dom hade ett sånt krav på sina pojkvänner. Nä, jag håller med dig Bambi att det vore skönt att slippa allt vad VM heter.

#3 - Erica

Jag håller helt och hållet med dig. Varken jag eller min sambo är något för sport - vilket är otroligt positivt! Är uppvuxen med en sporttokig pappa, så detta är en fröjd för mig! :D

#4 - Carina

Satt och kollade vad som skulle vara på TV ikväll och blev ganska sur över att det bara var mest skit på TV och en massa sport... Tycker att VM, OS och liknande ska ha sin egen lilla kanal så att vi som inte tycker om vissa sporter slipper bli lidande ;)



#5 - Tess

Vad löjligt att det skulle vara manligt att gilla sport! Sedan verkar det vara skillnad på sport och sport också. Jag gillar att kolla på när herrarna åker konståkning, men DET är ingen sport utan bara fjolligt enligt en del macho män. De vet verkligen inte vilken träning som ligger bakom ett konståkningsprogram och vilken styrka de har. Uppenbarligen är sport bara sådant där det kan inträffa slagsmål och man kan sitta och dricka öl och vara "manlig".

#6 - nina

Checka in den vinnande bloggen i veckans blogg tävlingen! Besök hennes blogg, läs den, följ den och kasta in en komentar till henne (=

#7 - SARA

För mig är det självklart att mannen jag ska leva med ska älska sport, min sambo är sporttokig. För mig ska en riktig man älska sport. tycker det är jättetråkigt att Sverige inte är med i VM. Fotbolls VM utgör en stor gemenskap, man träffas hos varandra ett stort gäng och har superkul, DET ÄR JU SÅ UNDERBART. Och det är ju så många känner. GEMENSKAP till idrotten. Minns ni inte den underbara sommaren i USA VM 94? isåfall har ni missat något riktigt stort. Sport behöver inte betyda svett, chips, ölmagar, iallafall inte hos oss.

Jag förstår mig inte på er.

Men alla är vi ju olika.

TRÅKMÅNSAR.

#8 - Maria

Sara: TRÅKMÅNSAR? Hahahaaha. Vi "sporthatare" har superkul med våra vänner UTAN en stor tv som brölar ut onödiga ljud!



Och nej, för mig är en man "manligare" (vill egentligen inte använda ordet men...) om han inte kollar sport. Det visar att han har en egen hjärna att tänka med och inte bara följer normen blint och gillar det en man "ska gilla".



Tycker sport kostar onödigt mycket pengar och skapar meningslösa konflikter i samhället.

#9 - LADY DAHMER - Confessions of a Neurotic Attentionwhore

skulle maken helt plötsligt börja gilla sport så skulle skilsmässa inte vara ett helt okänt alternativ. URK för brölande sportidioter. Och DUBBELURK för sport överhuvudtaget.

#10 - Soffy

Men fy så fånigt sagt, vad är det för tjejer som jobbar där? Jag gillar fotboll, men skulle aldrig i mitt liv tänka så. Men så gillar jag inte när folk ser saker svart och vitt; bara för att man inte gillar sport så behöver man inte klassa sportintresserade som "sportidioter som brölar" . Eller att tänka att "män som inte är sportintresserade än mindre manliga". Det är ju samma sak som att säga att "feminister hatar män" eller nåt annat dumt.

#11 - Janna

Här gillar vi att se på fotbolls VM men annars är vi inte så intresserade av att TITTA på sport. Men min sambo är ganska sportintresserad och har utövat bland annat cykling och basket. Jag är glad att han inte vill sitta och se på sport hela kvällarna men jag kommer gärna och tittar på när han spelar :)

Att det skulle vara omanligt att inte gilla sport är ju strunt, är det okvinnligt att gilla sport då??

#12 - Natosh

Jag älskar fotboll, och blir lite irriterad över alla reportage om vad alla "fotbollsÄNKOR" ska ta sig till. Sambon är måttligt intresserad.



Nej här är det den kvinnliga halvan av familjen som brukar sitta och glo på hockey, handboll och fotboll

#13 - Nina

Här struntar vi helt i VM, och alla andra sporter...utom barnens då förstås ; )

#14 - a-k

Tack Gud för fotboll! I like it och det är manligt som fan! =)

#15 - Anna

håller med dig! jag är superglad att jag slipper en massa tjat om VM och all annan sport från min gubbe :) ingen av oss bryr oss. :)