bambi

Vad vill ni se mer utav i bloggen?
Jag tycker att det är viktigt att hela tiden förnya bloggen så att den inte bara står och stampar. Oftast så förändras den helt naturligt efter allt som händer i livet. När jag började blogga så hade jag inga barn och bloggade mestadels om shopping och mode. Sen blev det lite mer Odd Molly för att sedan övergå till graviditet och barn. Nu är det mestadels barn/familj och min sjukdom som jag bloggar om. Och i framtiden så hoppas jag på att bloggen övergår till att handla om vårt bröllop och vistelsen utomlands.

Jag har hela tiden tusen olika tankar och idéer om vad jag vill förändra i bloggen. Jag har tänkt att videoblogga lite och så har jag en massa andra funderingar... så jag undrar nu vad ni vill se mer utav i bloggen? Här är några av mina idéer:

- Psykologilektioner: Jag älskar att undervisa i psykologi och säger ibland att jag skulle kunna göra det gratis för att det är så roligt. Så nu undrar jag om ni skulle vilja att jag hade små "psykologilektioner" här i bloggen? Skulle det vara intressant att läsa eller skulle ni mest scrolla förbi all text?

- Dagens Leah/Zack, varje dag: Jag vet att många som läser bloggen liksom jag är intresserade av barnkläder och nu när jag har två barn så kanske jag skulle varje dag visa upp iallafall vad ena utav dom har på sig? Eller skulle det bli för tjatigt?

- Gästbloggare: För ett tag sen så hade jag under en period flera gästbloggare. Är det något ni önskar att jag hade igen?

- Dagens shoppingtips: Vad sägs om ett tips om shopping varje dag? Kan vara allt från barnkläder till skönhetsprodukter?

- Fler tävlingar: Tävlingar i bloggen går nästan i perioder, då jag inte alltid har tid och ork att hålla på och anordna tävlingarna. Men skulle ni vilja se fler tävlingar i bloggen? Eller är det lagom som det är nu?

- Fler recept: Vi får ju hem mat via middagstjänsten Framtidens Mat med mat och recept för hela veckan. Oftast är det riktigt bra recept. Vill ni kanske att jag ska dela med mig av fler recept? Eller är ni inte så intresserade av matlagning?

Rösta gärna här nedanför på vad du vill se mer utav i bloggen:

Webvoter
Vad vill ni se mer utav i bloggen?

 

#1 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Lätt att jag väljder psykologilektioner. Lätt lätt lätt att jag skulle läsa all text. Gärna videoblogg, Jag älskar när du skriver dina åsikter. Jag uppskattar bilder, tycker det är ett måste nästan. Jag illar din blogg mkt för att det är stor variation på inläggen.

#2 - LADY DAHMER

jag väljer också psykologi,. gärna barnpsykologi! Barnafostran! typ sånt!

#3 - Sofie

Jag gillar en mix av alla alternativen :-) Tycker din blogg är intressant och har en bra blandning som det är men håller med om att det vore intressant med psykologi....Har läst en del organisationspsykologi men inget mer så :-)

#4 - Matilda; 19år och Mamma till Mercedes & Leon

shoppinggalen som jag är så hade jag velat se "dagens shoppingtips" ;)

#5 - Apan trimmar och slimmar

Jag röstade på psykologi! :)

#6 - Bettan

Jag röstade på psykologi men jag ser gärna mer tävlingar och recept och kanske någon videoblogg också.

#7 - felicia ♥

Psykologi låter superintressant! Jag hade tyckt det var roligt om små bloggar fick gästblogga, bra bloggar som kan få lysa lite :D

#8 - Emma - Barbaemma

Jag skulle gärna vilja se lite mer "Stockholmstips". Tycker det är roligt att läsa om dina egna erfarenheter och tankar om olika ställen (gärna barnställen) som man sen kan besöka på semester osv. =)

#9 - Linda

Jag röstar på att du ska videoblogga mer, kanske med psykologlektion? Jag läser lite ytligt om gruppsykologi, och det tycker jag är riktigt intressant!

Recept från framtidens mat önskar jag, då jag lätt tröttnar på den gamla vanliga maten, som man alltid serverar här hemma. Hade jag haft möjlighet att ha något sådant hos mig, så hade jag lätt haft det.

#10 - Sara - Mamma till Max 1,5 år

Allt du föreslår låter bra! tävlingar tycker jag är lagom som det är. Kan bli lite jobbigt när det är för mycket på vissa bloggar!

#11 - Natosh

Psykologi lät onekligen intressant!

#12 - Evelina

Tycker din blogg är perfekt som den är :) Den perfekta mixen av mode, barn, vardag osv! Men säger som någon annan; mer stockholmstips vore skoj! Och så lite mer dagens Outfit, men gissar på att det är svårt med två små troll :)

#13 - Andrea

psykologilektioner och recept röstar jag på!

#14 - Christine

Psykologi och dagens vil jag verkligen se mer av!