bambi

You're damned if you do, you're damned if you don't

Jag och sambon har ju tänkt att gifta oss runt årsskiftet och jag tror (och hoppas) att min sköldkörtelcancer inte ska påverka våra planer.

Vi håller på och sparar och sparar (med undantag för balkongblommorna, det var kanske lite onödigt dyrt). Så vi hoppas att vi ska kunna gifta oss utomlands och vara föräldralediga tillsammans utomlands i ca 2 månader. Det skulle vara en dröm!

Det var när sambon friade som vi båda kände att vi kunde skippa preventivmedlet, för då var vi båda säkra på och hade fattat beslutet att vi vill spendera resten av våra liv tillsammans.

Vi trodde aldrig att det skulle gå så lätt och fort att få barn som det gjorde, så våra bröllopsplaner blev framflyttade. Nu när vi har två barn så känns det inte lika viktigt att gifta sig för barnen kommer ju alltid att binda oss till varandra på ett helt annat sätt än ett giftermål. Man kan skilja sig, men barnen kommer alltid att finnas där.

 

Ja, så egentligen spelar det inte så stor roll om vi gifter oss eller inte. Det är mest resan och vistelsen utomlands som jag ser fram emot. Men visst kommer det vara mysigt att ha en liten cermoni för att fira vår kärlek.

#1 - Sofie

Åh vilket fint inlägg.

#2 - mathilda

vad glad jag blir att läsa att det finns fler som resonerar som jag angående att gifta sig... vi har kommit upp i tre barn och får väldigt ofta frågan när vi tänker slå till... men enligt mig är det precis som du skriver, man kan gifta sig och skilja sig men barnen binder oss för evigt :)

Hoppas ni får ihop tillräckligt med pengar för att åka utomlands och fira er kärlek och familj!