bambi

Zacks första cykel


I onsdags så var min mamma, hennes man, min moster och min kusin här. Dom hade med sig en massa fina presenter till Leah och Zack.

Zack fick bland annat sin allra första cykel, en blå trehjuling, av min mamma. Han var verkligen överlycklig. Han tjatar alltid om cyklar när vi är ute (och bilar, och lastbilar.... och en massa annat...).

Tyvärr är hans ben lite för korta för dom når inte ner till pedalerna. Men han sitter gärna på den och vill helst att vi kör runt honom på den... inte så skönt för ryggen...

Mamma sa en rolig kommentar... att det var synd att dom inte hittade en röd trehjuling så att Leah också kunde ha den sen... (och ändå vet hon hur jag tänker när det gäller genus och sånt...)
#1 - Malin

Ni får väl sätta fast ett snöre så ni kan dra honom ;) Eller kanske två snören, ett i varje handtag så ni kan styra om han inte klarar av det.



NI får helt enkelt måla om cykeln så att Leah kan ha den, finns inget annat att göra ;)

#2 - Josefine, Blåeld

Tror att det är en exakt likadan som Ludvig fick då han fyllde 2 för snart 2 månader sedan. Han når inte heller ned, men nu har han kommit på att man kan sitta på flaket och sparka sig fram baklänges liksom! : ) Så nu slipper vi kröka ryggarna!



Kram på er!

#3 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Det är ju lite intressant att hon tycker att Zack skulle kunna ha ha en röd cykel men att Leah inte skulle kunna ha en blå...:)

#4 - Edvinsmamma - snart tvåbarnsmamma ♥

Men finns det ingen "pinne" som man kan köpa o sätta fast i cykeln så det är enkelt att styra den?



O jag håller med "Jenny i Dalby" att det var en liten rolig tanke att det var ok att Zack åkte på en röd cykel men inte att Leah åkte på en blå ;)