bambi

Babyhoroskop

Zack - Jungfrun
22 aug - 21 sep

Din lilla Jungfrubaby är nästan outtröttlig, med en ork och en envishet som ofta sträcker sig långväga över din. För Jungfrun är det viktigt att förstå och göra sig förstådd så fort som möjligt. Lika viktigt är det också att lära sig världen runt omkring. Hon är därför sällan tyst, och har heller inte tid att sova särskilt långa stunder i sträck.

Detta stämmer inte alls! Zack sover som en stock (och har alltid gjort det) och inte kan han säga särskilt mycket ännu... fast han babblar en hel del "nonsens".


Bönan - Oxen
19 april - 19 maj

Även du som får en Oxebaby möter inga större problem. Hon är oftast väldigt nöjd och lugn. Hon äter ordentligt och sover länge och stadigt. Humöret är förvånansvärt jämt och med ett imponrande tålamod. Men när det väl tar slut så lär du märka det. Det visar hon med en kraftfull stämma och en tjurighet som håller i sig en bra stund. Men sen är allt glömt och förlåtet, och livet fortsätter i samma lugna takt som innan.

Får se om horoskopet på Bönan kommer att stämma bättre.... får hoppas det  ;)

Babyhoroskopen finns här.



Missa inte: Tävling där du kan vinna baby-kits från apoteket.
                  15% rabatt hos O-råsa, på bland annat Calou träskor!!
#1 - ♥ anna ♥

Spännande att se om det stämmer sen! Lite kul med horoskop även om man får ta det med en nypa salt. Vissa lever ju efter dem och d åblir det ju lite fel.. Lycka till med förlossningen!