bambi

Fina inredningsdetaljer till barnrummet
Ja, det börjar ju bli dags att fixa och ordna med saker till barnrummet tills Bönan tittar ut. Jag har suttit och kollat på alla fina (och dyra!) saker som finns att inreda barnrum med. Det känns som möjligheterna är oändliga! Det är nästan svårt att välja bland alla fina färger och figurer. Ska man ha elefant-tema, moln-tema, Nalle Puh-tema eller kanske skogs-tema i barnrummet? Svårt!

Här är några av mina favoriter:

Set med stolar och bord från Lajbansson

Garderob från Cilek

Molnhylla från Inredning etc

Barnmatta från Farmhouse

#1 - Ina

Marknaden svämmar verkligen över av saker till barnen och man blir nästan yr av allt då man ska införskaffa nytt till det kommande barnet. Värst var första gången, då hade man sämre koll på vad som verkligen var nödvändigt och vad man faktiskt kan klara sig utan.

Då vi gjorde iordning Hannes rum fick det gå i neutrala färger och sedan får leksaker skvallra om att det är ett barnrum och det blev ett rum han kan växa med. Vi kommer göra likadant med Loves rum, kära på neutrala väggar och möbler så att man lätt kan förändra för de växer ju så fort och deras behov och mognad ändras ständigt. Måste erkänna att det finns mycket läckert och gulligt dock. Mattan med Fem myror... är underbar!!:-)

Du måste visa vad ni hittat på sen!

Kram Ina

#2 - Anonym

Garderoben var ju super söt.Åk en sväng till ikea och köp lite barnmöbler och måla sedan lite roliga motiv själv.De blir nog garanterat uppskattat.Finns ju så många fina mallar man kan använda sig av.Ser riktigt proffsigt ut fast man själv gjort det.

Ha en bra eftermiddag.