bambi

Första utvecklingssamtalet


Nu har vi haft vårt allra första utvecklingssamtal om Zack. Det var väldigt trevligt och roligt att få höra en massa saker om sin älskade Plutt!

Men det var inga överraskningar, vi kände till i stort sett allt. Vi pratade om hur det gick vid lämning/hämtning, mat, vila, blöjbyte och socialt. Allt gick så bra så... Han dricker ur vanligt glas nu på förskolan, han har ju gjort det här hemma lite grann men efter några olyckor så blir det att han mestadels får pipmugg. Men vi kanske borde låta honom få vanligt glas här hemma också.

Han har börjat säga ifrån mer, men det visste vi också. Han är verkligen i en "kan själv/vill själv"-period nu och ibland får man inte alls hjälpa honom.

Vi fick tre sidor med information och bilder om Zack. Jätteroligt att ha och spara! Sötaste bilden tycker jag är på Zack som har somnat i vagnen med ett annat barn sovandes mot honom (lite suddigt eftersom jag fotade pappret).

Men som sagt, det var inga överraskningar. Pedagogerna brukar informera oss så väl hela tiden. Varje dag när jag hämtar honom så har dom nånting att berätta om Zacks dag, så det känns som om vi har väldigt bra koll på hur han är och vad som händer på förskolan.

Vi är verkligen supernöjda med Zacks förskola! Känns så skönt, speciellt när jag hör hur vänner berättar "skräckhistorier" om deras barns förskola. Det verkar som om det är lite som att köpa "grisen i säcken" när man väljer förskola, man vet aldrig riktigt hur bra den är förrän man har haft barnet där ett tag.
#1 - Apan trimmar och slimmar med start 105 kg

Grisen i säcken minst sagt. Vad skönt att ni är nöjda. Vilken gullig bild på Zack.