bambi

Frågor om höstkollektionen
Under Odd Molly träffen i lördags så fick jag några frågor om höstkollektionen som skulle kolla upp och här kommer svaren:

Är det sant att höstkollektionen är mer åt heroin-chic hållet (med tanke på den nya modellen Daisy Lowe)?
Nej, det tycker jag absolut inte. Stilen har förändrats lite, men inte så mycket tycker jag. Det är fortfarande mycket Odd Molly-känsla i kläderna.

Är det sant att x-stitchen inte kommer till hösten?
Ja, det är sant. Den kommer inte till hösten.

Vilka färger kommer den långa Lovely Knitten komma i?
Till hösten kommer en längre variant av den populära Lovely Knit. Den är lång, med dragkedja och huva. Den kommer att komma i hela sju olika färger (military, blue, dark red, viktoria, brown, dark grey och blue grey). Lite roligt är också att Lovely Knit-varianten av strumporna, handledsvärmarna och mössan kommer att komma i multi, vilket alltså är en massa olika färger i samma plagg.

Kommer Fondan igen?
Den skulle inte finnas med till hösten, men ryktet säger att den är så efterfrågad så att den kommer ändå på allmänbegäran... lite som med vårens 327:a. (Till hösten kommer 327:an i 5 olika färger, tyvärr blev jag besviken och gillade inte alls någon av höstens 327:or).

Det var dom frågorna jag minns. Om ni har några fler frågor om höstkollektionen så ställ dom gärna här så ska jag försöka svara på dom så fort jag kan!
#1 - Mirva ♥

Hej!



I vilka olika 5 färger kommer Fondan? Hoppas på Military ;-)



KRAM Mirva

#2 - Martina [foto musik & lite ditt o datt]

Vilka färger kommer 327:an i? Med tanke på att du inte gillar färgerna så är chansen förhoppningsvis ganska stor att det är de färgerna jag gillar; jag har upptäckt att det råder ganska stor meningsskiljaktighet oss emellan på den fronten. :P

#3 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Mirva Det är inte fondorna som kommer i 5 olika färger, utan 327:orna. Fondorna finns det inga prdouktbilder på, det är som det är med 327:orna nu på våren...



Martina Dom kommer i färgerna vintage powder (med orange broderier). lite lilac (med ljusgrå broderier), almost black (med lite lilac broderier), turquoise (med gula broderier) och white (med navy broderier). Den som jag gillade mest var väl almost black, men jag har redan en almost black med rosa broderier så det blir nog ingen 327:a för mig i höst...

#4 - Mirva ♥

Tack för svaret Bambi!



KRAM Mirva

#5 - Rikke

Hej Bambi,



Kan du fortælle mig om Dolce-skirt kommer igen, om det er magen til vårens Dolce skirt og hvilke farver det evt. kommer i?



mvh Rikke

#6 - Emma

Fondan kommer till hösten, i flera olika färger, bland annat almost black igen:)

#7 - Caroline

Hej Bambi! När brukar Höstkollektionen komma upp på Odd Mollys hemsida? Vänligen Caroline

#8 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Rikke Dolceskirt kommer till hösten, i powder, lite indigo, dark indigo och cabaret.



Caroline Höstkollektionen släpps på Odd Mollys hemsida bara ett par dagar innan den släpps i butikerna,... så det kommer att DRÖJA, tyvärr!

#9 - theres

hej hur får du reda på vilka odd molly som kommer hösten 210? hur hittar man bilder på gamla odd molly plagg finns de någon hemsida?