bambi

Gråt och slit
Usch ja, min elev som tyckte att jag såg trött ut hade verkligen rätt! Jag skulle kunna somna nu på direkten. Sambon är fortfarande på jobbet så jag har fått tagit hand om Zack själv hela eftermiddagen/kvällen och jag har inte varit rolig.

Jag har stundvis legat i soffan, stundvis i sängen och korta stunder varit i Zacks rum. När vi inte har befunnit oss i Zacks rum så har det varit gråt och slitande i mig och mina kläder. Så jag är helt slut och det har känts som om jag har haft sammandragningar nu under kvällen (har haft lite "mensvärk"). Så nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa lite i Mama som kom idag.

Imorgon så ska jag på mitt allra första utvecklingssamtal som förälder! Så spännande! Jag har ju haft många utvecklingssamtal som lärare, men aldrig varit "på andra sidan". Det ska bli jätteroligt att höra vad dom har att säga om Zack.

Sen så har jag tid hos sjukgymnasten imorgon också... så det blir inte så mycket vila imorgon heller *måste ju klaga lite*
#1 - Apan trimmar och slimmar med start 105 kg

Åh kära nån!



Jag känner igen det där. Hoppas tidningen var till belåtenhet och att sambon pussade på dig ordentligt när han kom hem.



Det där med utvecklingssamtal är ju lite speciellt. Sist vi var på utvecklingssamtal sade pedagogen att det enda det behövde jobba med när det kommer till Toddo var hans självkänsla.



"Han blir så blyg när han är matvärd och ska presentera dagens lunch."



Men hallå!!! Han var då precis 2 år fyllda och kunde inte ens säga spaghetti med köttfärssås. Hur lätt är det att presentera dagens lunch då???