bambi

Idag för 8 år sen...

2002, året vi blev tillsammans



Idag på Internationella Kvinnodagen så firar jag och sambon 8 år tillsammans. För 8 år sen så satt vi hemma hos mig i min soffa och kysste varandra för första gången  :)  

Vi blev ju tillsammans 2 dagar efter min födelsedag och jag är fortfarande lite sur för att jag inte fick någon liten present det året, för han var ju intresserad av mig då (han ringde i allafall och grattade)... men tydligen så ville han inte verka "för" intresserad och det funkade ju   ;)

Nu slipper vi oroa oss för att den där 7-års-krisen ska komma, som alla pratar om. Har hört från flera håll att många separerar efter 7 år och jag hade en äldre kollega som hade haft flera förhållanden som hade spruckit runt 7 år så han hade sagt till sin nuvarande tjej "jag kan inte lova dig mer än 7 år tillsammans".

Ikväll tänkte vi fira vår dag med att gå ut och äta på restaurang ikväll. Zack får följa med (hoppas att det går bra). Vi hade nog tänkt äta tapas, det är så gott! Hoppas bara att jag inte mår så illa ikväll och får i mig lite av den goda maten  :)


Älskar dig, Jens!

Historien om hur vi blev ihop hittar ni här.
Bilder på oss två från våra år tillsammans hittar ni här.
#1 - Noretstar

Grattis till er båda två! Och tänk på att vissa relationer håller livet ut ;)

#2 - Cissi

Åh vilken söt historia om hur ni träffades. Jag hängde också massa på Dalnet och kanalen #Sweden runt samma tid tror jag. Får man fråga vad ni hade för "nick"? Kanske nått man känner igen. Jag hade oftast namnet Cissi kort och gott :)

#3 - Linda

Grattis!! Och jag tror att det kommer förbli ni båda livet ut! :-)

#4 - Jessica

Ni fåt många många år till. Ni är söta tillsammans :-)

#5 - Dorion

aaaw, vad fint!

#6 - Natali

Äh....vi har varit tillsammans i snart 11 år och har 3 barn. Vi har inte haft ngn 7 års kris....Ännu ingen kris alls. Om man inte räknar med ett par riktigt griniga dagar då både jag och maken var sura på varandra i nästan en vecka. Det kanske var våran 10 års kris :-D Vi har inga kriser och räknar med att vi ska vara tillsammans livet ut. Kan inte tänka mig ngn som passar mig bättre än min man.

#7 - hemmabloggaren

Vad gulligt, grattis!!