bambi

Måndag
Jag sitter här på jobbet och jag överlevde resan/promenaden hit, men det är verkligen snorhalt ute! Men jag gick värsta omvägen till jobbet bara för att vara säkrare på att jag inte skulle halka.

Inte många lektioner kvar att hålla i, men mycket annat som måste fixas som utvecklingssamtal, rättning och planering för att se till att alla kursmål hinns med.

Känner mig pigg och glad idag, vet inte om det är det fina vädret som gör det eller om det är för att jag känner att BF börjar närma sig? Barnmorskan och jag pratade sist om känslan man får efter förlossningen. Den där "gravidkänslan" försvinner direkt och som hon sa så är det nästan som om det är gift i moderkakan (som gör att man mår illa) och direkt när den är ute så försvinner illamåendet och allt jobbigt... gud, va jag längtar efter den känslan! Jag kommer ihåg att det verkligen var så efter förlossningen sist, jag kände verkligen "nu är jag inte gravid längre" och det var jätteskönt!

Ha en trevlig måndag allihopa!
#1 - Milo

Jag måste ju låta heltokig då, jag har tyckt att det har varit så mysigt med stora magen bägge gångerna. Nog har jag mått illa länge båda gångerna, varit skit trött, ryggen har krånglat, ja det har varit lite småjävligt så som det är att vara gravid. Men jag har verkligen älskat det iallafall. Kanske haft tur.

#2 - kalmarAnna

Åh ja, längtar också men jag är bara i vecka 19... Minns också känslan efter att barnet var ute. PUH. Herre över sin egen kropp liksom

#3 - Josefin

hoppas du längtar efter bebisen också