bambi

Matchande syskon

Beställde lite kläder till Zack och hans lillasyster från EcoLoco. Det blev en tröja till Zack och matchande byxor till lillasyster från Ej sikke lej. Jag tänkte att det kunde vara gulligt om dom kunde matcha varandra lite! :)

Titta så små Bönans byxor är!

 

Sen så blev det även ett par nya tofflor till Zack. Straxt innan jul så fick han ett par Bellio tofflor från EcoLoco och han har använt dom nästan varje dag sen dess. Han älskar dom och kommer ofta med dom och vill att vi ska sätta på honom dom. Vi har också tyckt att dom har varit bra eftersom dom hindrar honom från att halka och håller hans små fötter varma!


Välanvända tofflor!

Zack växer så det knakar så vi tyckte det var dags att beställa tofflor i nästa storlek och då blev det ett par lila med gula stjärnor på!

#1 - Therese

Tofflorna är jättefina! Har länge velat köpa ett par med elefanter på till sonen, men faktiskt inte gjort det ännu.

#2 - Jyoti

Vilka härliga färger på kläderna!! Jättefina, och gulligt när de kan matcha lite ;-)

#3 - nina

Ja va sött om de matchar. Jättefina kl'der och tofflor.

#4 - Linda

Vilka fina kläder!! Och de där tofflorna ser ju jättebra ut. Kanske vore något för William... han halkar jämt runt ifall han inte har halksockar på sig... han har så bråttom, så bråttom när han springer...!

#5 - Jessie

Haha, sådär är nog proportionerna när jag köper kläder, har stor överkropp och liten underkropp :D Eller jag har äpplefigur som det så fint brukar kallas :)