bambi

Odd Molly - the love story
Många som själva inte är Odd Molly fans har väldigt svårt att förstå denna besatthet av märket. Men jag tycker att Odd Molly är så mycket mer än bara ett klädmärke, det är så mycket runtomkring och man kan verkligen bli kär i många av plaggen. Nästan som när man blir kär annars...


Det brukar börja med att man trånande tittar på bilder på plagget. Man dagsdrömmer om när man skulle ha på sig plagget och kanske även hur man skulle kunna kombinera det med sina andra Mollysar. Man längtar efter att få känna på det, lukta på det och prova plagget. Men ibland är det obesvarad kärlek, när man inser att plagget inte alls passar eller om man inte alls har råd... och då får man sitt hjärta krossat och får försöka komma över och glömma...

Men när man äntligen får hem en efterlängtad Molly så är man som nykär. Man tänker bara på just det plagget och vill bara använda just det plagget. Nykär som man är så ser man bara det positiva och det underbara med Mollysen och man vill inte sluta prata om det underbara plagget (gärna med andra Molly-fans som förstår känslan).


Kärleken lämnar små love-notes som "You're perfect because you are not" eller "Letting my heart do the thinking" som gör att man blir helt varm i kroppen. Ibland så får man också fina blombuketter och rosor  ;)

Men efter ett tag så växer kärleken sig stark och plagget blir en stark grund i garderoben eller så kanske den svalnar? När blindheten som stadiet av nykärheten har med sig har lagt sig så kanske man inser att plagget inte var så fantastiskt eller så känner man att detta är ett plagg som jag kommer kunna använda i många år och kommer alltid vara trogen (aldrig sälja det alltså).
#1 - Agnieszka- mamma till 2

Det är förmodligen samma kärlek som jag har för NovaStar kläder till mina barn!

#2 - Charlotte

Mycket bra inlägg!

Precis så är det!

#3 - Eri

Så där tycker jag att det är med alla kläder och saker man verkligen gillar och köper eller bestämmer att man inte ska köpa. Alltifrån min dyraste italienska lampa till den billiga hm toppen i fantastisk färg jag har på mig nu som jag ska köpa flera av eftersom jag älskar den men vet att kvalitén nog begränsar dess livslängd.

Jag älskade vrkligen odd molly när jag köpte de första plaggen från dem , det var 2003 och de gjorde t-shirts med fina mönster och hoodies med randiga muddar och sånt och tyget var fantastiskt mjukt (superbra portugal tillverkad bomull). Sen blev utvecklingen sån att kläderna blev lite för mkt tjo-litta- lej folkdräkt för att jag skulle fortsätta falla som en fura. Samtidigt så tycker jag det passar på andra och att mollyfansen ofta ser väldigt fina ut men jag som gärna kör lite spontan parcour så fort jag går ut och gillar att hoppa och skutta dagarna igenom passar inte i såna kläder. De är nog gjorda för de mer stillsamma. Särskilt som kvalitén på OM faktiskt blivit sämre i mitt tycke( dvs sömmar och tyg). Så min kärlek har dött ut. Fast OM var nog mer mode än kärlek egenltigen. Både moden och kärlek är ju sånt som kommer och går genom livet liksom.

Men jag gillar att du Bambi verkligen går in för OM, du passar i kläderna och det är alltid kul när folk gör något till 100%. Bloggen är mkt underhållande :)

#4 - CLE

Instämmer, det är helt sjukt och galet hur nästan besatt man blir av dessa plagg - jag vet inte vad de gör med mig???

Köpte förståa Mollyplagget för 3 år sedan fast det är först i höstas som jag hookade tillm rejält, nu kan man inte sluta...hjälp...



/Carina

#5 - Anna

Bra beskrivning!

Det är väldigt svårt att sluta när man börjat med Odd Molly!!! Andra kläder känns inte lika fina.....