bambi

Torsdag
Sitter på jobbet idag och försöker planera hur jag ska hinna med allt som måste hinnas med innan jag slutar jobba. Det är rättning, omdömen och utvecklingssamtal. Känns lite stressigt och vette tusan hur jag ska ha energi och ork med allt. Jag är så trött på kvällarna så jag somnar runt kl. 21 nästan varje kväll nu. Sambon tycker ju inte att jag är så rolig just nu...  ;)

Jag önskar också att Bönan skulle vilja vända på sig snart så att jag kanske kan bli av med illamåendet helt. Sambon tyckte att jag skulle be om ett vändningsförsök redan nu, men jag har hört att det kan vara lite obehagligt och så kanske hon hinner vända tillbaka sig då?

I helgen så ska vi gå och kika på syskonvagnar i butik. Vi har ju inte klämt och känt på någon än, så det kanske kan vara bra. Jag är fortfarande helt vilse i den där syskonvagnsdjungeln och skulle helst vilja slippa en... vi har ju en bärsele sen förut så det kanske skulle funka ett tag?
#1 - Dr Molly

så kul att det närmar sig!!! Vi valde en urban jungle syskonvagn, Stortjejen var 22 mån när lillebror kom och sov fort i vagnen och för liten för ståbräda längre stunder. Funkade jättebra! Dessto smalare dessto bättre men man kan forfarande fälla bådas säte helt så de sover gott!



Appropå vändning så är det ju associerat med en liten risk för akut snitt så gör inte det i förtid! Då vänder hon bara sig tillbaka till rumpläge igen...



Kramar och fortsatt lycka till!

#2 - Jessica

Ahaa, kom in här av en slump, verkar vara en mysig blogg!

Hur sm var jag tvungen att kommentera, har du gjort vändningsförsök innan? Jag gjorde det med vår dotter, (lyckades inte) men hur som var det absolut dte värsta jag varit med om. Hjärtklappning, slit och drag...ingen fin upplevelse.

Hoppas dock om dte blir så att du får en annan uppfattning!

#3 - Mira

Vill absolut inte skrämma eller så. Men jag gjorde vändningsförsök förra gången och skulle det bli aktuellt igen kommer jag vägra.

Men det är säkert olika för alla.

Tyvärr kan jag inte hjälpa dig gällande syskonvagnar. Är själv ute på barnvagnsjakt. Och käre nån, vilken djungel! Alla har både gott och ont att säga om alla.



#4 - Nea

Jag hade ju Julia i bärsele när hon var liten och enkelvagn till Storebror. Nu när hon blivit lite tyngre så skiftr jag. Ibland ligger hon i sin vagn och Storebror på ståbräda..och ibland storebror i vagn och lillasyster i bärsele. funkar toppen. Julia är 4 månader och Jamie blir 2 år nästa månad.

#5 - Anna - Väntan på nummer 2 :)

Vi ska köpa Baby jogger city select redan nu (är i vecka 16) och ha den som singelvagn tills den lila kommer. Vägrar köra omkring med en buss.



Bärsele borde ju funka ett tag. Zack går ju på Dagis på dagarna så du behöver igntligen bara syskonvagn dit och hemvägen + helgerna.

#6 - Sofie

Vi har också problem med att hitta en bra syskonvagn. Verkligen jättesvårt att hitta nåt som man är helt nöjd med.



Så planen just nu är att avvakta ytterligare ett tag (varför ta tag i problemet när man kan skjuta upp det...) och i början bära den minsta i sele/sjal medan storebror får åka vagn.

Det är ju så mysigt att ha en liten bebbe på magen :)

#7 - Nea

jovisst är det lite tyngre nu när hon är lite större men jag tar ju henne i bärselet när vi inte ska så jättelångt. Iom att vi har en ståbräda också så kan jag skifta nu när sittdelen ska sättas på. Så storebror itne behöver stå på brädan för långa stunder han heller. Men det funkar utmärkt tycker jag. Eftersom jag har gått med bärselet ett tag så har jag "tränat" upp ryggen. Nu väger hon 6200kg ca och det är fortf relativt lätt att gå med henne i bärselet. Kram

#8 - Helena

Hej!



Vi har fyra barn, 0, 2, 4 o 6 år gamla, vi har en UrbanJungle syskonvagn som vi köpte när barn nr 2 kom.

Supersmidig, lätt att köra o fälla ihop, lillplutt åker vänd mot föräldern o stora barnet sitter framåt. Enda nackdelen är att liggdelen är lite liten, men er bäbis kommer ju att vara mer än ett halvår när det blir vinter igen, o då brukar de ju vilja sitt o kika lite... Nu finns det ju flera alternativ än när vi köpte, men vi är verkligen jättenöjda med den, funkar oxå att ha ståbräda på för vår 4åring då det behövs.



/HelenaS m 4

#9 - Jessica

Nej det var ingen rolig upplevelse, hoppas hon/han vänder sig snart och fixerar sig :-)