bambi

Tur att det snart är sommartid!
Vi har en liten uppdelning här hemma när det gäller Zack. Sambon lämnar honom på dagis och jag hämtar (förutom ca 1 gång i veckan). Så sambon tar hand om honom på morgonen, går upp med honom, klär på honom och ger honom frukost. Och så får dom umgås en stund tillsammans på morgonen. Detta har passat bra då sambon ofta jobbar sent och ibland inte hinner träffa Zack på kvällarna.

Så jag tar hand om Zack på eftermiddagarna, lagar middag och nattar honom om sambon inte har hunnit hem innan Zack somnar runt kl. 19. Dessa eftermiddagar har varit väldigt jobbigt ibland för mig med min foglossning och mitt illamående. Men vi har inte haft så mycket till val...

Men jag är ändå ganska glad för denna uppdelning, speciellt nu när han sedan några veckor tillbaka har börjat vakna runt 05.15-05.30 (..och att han alltid bajsar på morgonen, ser jag som en fördel också...). Zack hade en sån här period förut också, då han vaknade runt kl. 5, men det gick över efter några veckor som tur var. Nu försöker jag trösta sambon med att det snart är dags att ställa om till sommartid... men han tyckte inte att det var mycket till tröst! :)
#1 - Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥

Jag o sambon låg o pratade om just det imorse när Edvin vaknade klockan fem...att det känns BÄTTRE att kliva upp o se att klockan är sex istället. Så sommartid är något som man ser fram emot att få ändra till :)

#2 - Anna - Väntan på nummer 2 :)

Vi se oxå fram emot sommartid. Våran prinsessa vaknar 5 (Dock har hon vaknat 06.50 i 2 dagar).

#3 - Emma

Haha ja tidiga morgnar kan ibland kännas tuffa. Men nu är det fredag och helg! =) Hoppas er dag ska bli toppen! Kram