bambi

Tv-tips: Debatt
Synd att det inte går att kommentera inlägget om "Den andra våldtäkten". Skumt att det blir så ibland här på blogg.se. Kommentera gärna här, eller som andra har gjort under dagens outfit-inlägget.

Ett tips: Debatt ska ikväll följa upp Uppdrag Gransknings repotage! Hur kan en våldtäkt få ett helt samhälle att vända sig mot det 14-åriga offret? Frågan debatteras ikväll med berörda från orten.
#1 - ♥ anna ♥

Ja usch vad hemskt det där var. Stackars flicka!

#2 - barnshoppingbloggen/Anna

det går inte att kommentera inlägget om våldtäkten =/ Iaf usch ja vilket hemst scenario och vilken idiot till kille. Jag fattade inte heller hur alla kunde tro honom......? ska bli intressant att se debatt ikväll.

by the way, Country Dreams har fått in wigwam dress och nu har jag klickat hem en! =) GLAD!

#3 - Anonym

HELT sjukt! Sitter o ser uppföljningen nu. Har varit hos en kompis ikväll och när jag kommer hem är maken SKITUPPRÖRD (precis som dig) och berättar om det här.. så nu sitter vi båda och är lika upprörda. Fruktansvärt!!!

#4 - Helena

Kommentaren ovan är från mig.. vet inte vad som hände med mitt namn :-)

#5 - Emmie

Jag blir både ledsen, rädd och snudd på äcklad av det här... HUR kan ett samhälle reagera på detta sättet? Ursh!

#6 - Anna - Väntan på nummer 2 :)

Både jag & min sambo trodde inte våra ögon och öron för den delen. Hur kan dom göra så? Att hon sedan ska behöva flytta från sitt hem. Det verkar vanligt att mobbningsoffer flyttar inte den som gjort fel. Sjukt!

#7 - Maria

Ja jag blev skitförbannad när jag såg det där. Vuxna människor som tror på rykten från små skvallertonåringar?! Nej fy fan säger jag bara! Och han erkände ju till och med?!



Kan inte ens prata om detta då jag blir så upprörd...



#8 - Linda

Jag kunde inte ens komma in och läsa inlägget, står 404 not found :/. Men jag vet vad det handlar om, och tycker att det är för hemskt!