Utvecklingssprång? (Snart 1 ½ år)

Imorgon så blir Zack 1 ½ år och det har hänt en hel del på sistonde med Zack. Imorse t.ex. var jag tvungen att gå in och berätta för sambon som stod i duschen (kunde inte vänta) att Zack klarade av att lägga sitt Barbar-pussel helt själv (ett mycket enkelt pussel, men ändå :))! Jag blev så otroligt imponerad eftersom sist han lekte med det så kunde han knappt få i någon bit alls. Det var som om något hade lossnat och nu fattade han precis hur man skulle göra.

Sen så har han blivit mycket mer trotsig (han har knappt varit trotsig tidigare) och har väldigt bestämda åsikter om hur saker och ting ska vara.

Han vill göra som vi gör mycket (t.ex. dricka ur glas) och så vill han jättegärna vara med och hjälpa till. Han ska hjälpa till och plocka ur och i tvätt i tvättmaskinen och disk i diskmaskinen och slänga saker i soporna och plocka undan saker. Han tycker också att det är roligt att få hämta saker när man ber honom och så kan han borsta vårt hår om vi frågar honom.

Jag vill visa er dom fina pussel som Zack nu har lärt sig att lägga. Det var en present från en kompis till mig, det är andra bilder under själva pusselbiten vilket är lite roligt. Jag tror att det var hos Kalikå som hon hade köpt dom.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Nina
2010-03-03 @ 21:56:20 Blogg: http://ninaruthstrom.blogg.se/

Duktig han är som kan lägga pussel.

Grattis i förskott till sötnosen

Maria, Livet med tre
2010-03-04 @ 14:48:19 Blogg: http://livetmedtre.wordpress.com

Första gången jag kikar in här och ville bara säga HEJ :-) Jag har en kille på 14 månader.. och det händer verkligen massor men som du säger lite i omgångar. Här hemma har vi precis börjat gå :-)

Kram Kram!

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet