bambi

Vårkänslor

Gårdagen var väldigt trevlig. Jag orkade inte ha någon stor fest (som ni kanske förstår, med illamående och foglossning) även fast jag fyllde jämt. Så dom som ville dyka upp fick göra det. 

Det är så härligt med alla blommor överallt. Det är så vackra våriga färger! Och sen skiner solen ute också så man får verkligen vårkänslor! Jag önskar att vi alltid hade så här mycket blommor hemma  :)

Jag fick några frågor om parfymen Clean som jag fick igår. Den doftar jättehärligt! Det är en svag fräsch doft, precis sån doft som jag gillar! Andra parfymer jag gillar är DKNY Be Delicious och Calvin Kleins Euphoria.

Vi fick också biljetter till en trolleriföreställning på ett ställe som heter Magic Bar. Det ska bli spännande att gå på. Jag har aldrig varit på någon riktig trolleriföreställning förut så det var en rolig grej att få!

Idag så ska jag sitta och rätta lite och mumsa i mig sista tårtbiten :)

Några fler bilder från gårdagen:
#1 - Nena

Grattis i efterskott! var inte så bloggaktiv igår så jag missade detta! Såg ut som du haft en härlig dag!!!!

Här är det också rättning som gäller idag. Önskar att jag också haft lite tårta att smaska på (den såg ju ljuvlig ut!), men det ska bli lte fruktsallad och fikonglass i alla fall!

kram

#2 - Graviditetsbloggen

En graviditetsblogg som bloggar om graviditeten, samt längtan efter mirakelt.