bambi

Vecka 10 - #915 Missing dress


Denna veckas Odd Molly är en gammal favorit från förra årets vårkollektion (den var till och med i pre-spring). #915 Missing dress heter den och tillsammans med Angelina dress så är den nog en av mina favoritklänningar från förra årets vårkollektion. Den är i 100% bomull och finns i färgerna dark blue, pink, chalk och red.


Finaste detaljen av dom alla är förstås det fina broderiet som är mitt fram under bysten. Uppe vid singoalla-urringningen finns ett knytband och även ett brett knytband som knyts i ryggen.

Jag blev kär i Missing dress när jag såg en annan tjej som hade den på sig på stan. Så då var jag tvungen att ha en egen och fyndade en på Tradera! Men den kostade 1800 kronor i butik när den släpptes.

Jag skulle säga att Missing dress är normal i storleken. Jag har min vanliga storlek, storlek 2 på min. Man måste inte ha någonting under den, men om man inte knyter knytbandet vid urringningen så kan det bli lite väl urringat känner jag.

#1 - karin

Har en blå och har haft en rosa som jag sålde på tradera. är inte helt nöjd med den. tyget är fantastiskt mjukt och skönt men jag känner mig väldigt storbystad i den, det var värst med den rosa så därför sålde jag den på tradera, men det blå känns mer ok. har velat fram och tillbaka om jag ska eller inte ska sälja den. har den ibland till vardags. (angelina klänningen känns mer som en finklänning, har den i grönt, fantastiskt fin spets på den.)

#2 - Anna

Jag har en rosa Missing dress som jag tycker jättebra om! Jag använde den senast på julafton! För mig som har liten byst är det perfekt då jag tycker klänningen framhäver bysten! jag tycker det är en otroligt fin klänning! Gillar tyget, vidden, broderierna, singoallaurringningen, färgerna - allt!

#3 - Erika

har provat en sån här och den var enorm i storleken, provade en i storlek 1 och gick typ att linda tre varv runt kroppen så jag fick gå hem tomhänt för någon i 0 fanns inte. letade länge efter en (rosa) men nu vet jag inte längre om jag vill ha en....är ju lite trött på OM, men det här är ändå en riktig höjdare. tyckte den verkade ha väldigt bra kvalitet också.