bambi

Vecka 11 - #662 Smalville bloomers


Denna veckas Odd Molly är en mycket användbar accessoar som heter #662 Smalville bloomers. Vårens bloomers är i 100% bomull och finns i färgerna powder, rouge och almost black. Men nytt för i vår är att bloomersen kommer i en till variant som heter #662M och är i 67% bomull, 22% polyester och 11% metallictråd. Dessa metallic-bloomers finns i färgerna lite pink och dark powder.

Jag har fått en hel del kommentarer och frågor om mina bloomers tidigare. Jag vet att en del är beroende av dessa och vill ha dom i flera olika färger! Medans andra har frågat hur/när dom används och om det är cykelbyxor??

Smalville bloomers är mycket användbara och perfekta på våren, sommaren och hösten. Dom värmer lite extra under kjolen eller klänningen men är också mycket snygga när det sticker fram lite. Men det är också skönt att ha på sig ett par bloomers under en vid klänning eller kjol, för då känner man inte sig så naken och behöver oroa sig om det blåser lite  ;)

Jag har ett par grå från en tidigare kollektion och så var jag tvungen att införskaffa ett par coola metallic-bloomers i lite pink från vårkollektionen.

Jag tycker att bloomersen är stora i storleken och har köpt mina i storlek 1 (har normalt storlek 2). Det är absolut inga problem att få på sig dom även fast det är en storlek mindre. Det är inte så snyggt om dom är för stora!



Brukar du använda bloomers? När använder du dom? Vad tycker du om bloomersen? Storleksmässigt?