bambi

Vecka 12 - #56A Chrysalis wrap


Denna veckas Odd Molly är den lyxiga silkes wrappen #56A Chrysalis wrap. Den är i 100% silke och vårens färger är multi, lilac och dark cherry.



Silkes wrappen brukar vara en återkommande favorit i Odd Mollys vårkollektion. Det härliga stora bandet som knyts under bysten är i bomull och sen finns det även spetsdetaljer i bomull i nacken, ryggen och framtill över bysten. 3/4 dels ärmarna gör att den blir en sval favorit i sommar!

Den är väldigt figursmickrande och passar bra även fast man har en rund mage (se bara på mina bilder!). Eftersom den är i silke så är den inte alls strechig och jag tycker därför att man bör gå upp en storlek för att den ska sitta bra.




Har du en Chrysalis wrap? Vad tycker du om den? Hur tycker du att den är storleksmässig?

#1 - Ina

Japp ag har en Chrysalis i färgen d cherry och jag tycker den är jättefin och användbar! Har använt den en gång och då tillsammans med ett Spoiler linne under och till Blues denim skirt vilket funkade bra tillsammans tycker jag. Jag tycker den är ganska normal i storleken men som du skriver har siden en tendens att dra sig i sömmar så därför kanske man kan gå upp en storlek och då det är en omlottmodell är den reglerbar i storleken.

Kram Ina

#2 - Sofie

Åååååååh vad fin! :-) Den var verkligen jättesöt. Jag gillar hur modellen har en sån där fin sand/bronsfärgad underkjol och det där spetslinnet till. Mums filibaba, ungefär som en bakelse!

Du ser ju alltid så söt ut så konstigt vore det väl om du inte gjorde det nu också. :-) Det ska bli spännande att se när bönan vill titta ut! Kram!

#3 - Annelie

Hej, fantastisk vacker wrap. Ursnygg på dig, tycks passa väldigt många olika kroppsvarianter. Har ingen själv, bara beundrat er andras..



Jag är så glaaad över Binas mail o inbjudan till helgen, som gav mig chansen att komma med till träffen. Ni är ju flera som lägger ner stort arbete med det, TACK!! Skall bli roligt att träffas..