bambi

Vecka 33 (v32+1) - besök hos barnmorskan
Precis hemkommen från barnmorskan som har känt och klämt på magen. Det verkar som om bebisen ligger med huvudet uppåt, vilket kan förklara varför jag mår illa en hel del nu för tiden. För då trycker bebisens huvud på tarmar och mage, skulle vara skönare om fötterna var där istället.

Men Bönan behöver inte vända sig förrän 3 veckor före BF, innan det görs vändningsförsök. Vill helst slippa det och så får hon gärna vända sig snart så kanske jag mår lite bättre.

Jag har gått upp ca 7 kilo totalt enligt deras våg och lite skillnad är det mot förra graviditeten då jag nog närmade mig +20 kg vid det här laget. Vi pratade lite om hur otroligt olika mina graviditeter har varit... så konstigt egentligen!

Hittade en gammal bild som visar vilken skillnad det är:



Men förlossningen får gärna gå lika bra och bebisen får gärna må lika bra och vara lika glad som Zack också. Så jag hoppas att det är så mycket mer skillnader nu!

Det blir tätare barnmorskebesök nu, jag ska gå till barnmorskan med 2 veckors mellanrum fram till förlossningen. Det börjar närma sig nu... svårt att förstå!
#1 - Sandra

åhh vad fint :D

Men vilken skillnad :O

#2 - sofie

Jag inbillar mig att det känns bättre att inte gå upp fullt så mycket under den här graviditeten? Dock är väl nackdelen illamåendet som du fått uthärda. :/ Väger man mycket kanske man känner sig mer otymplig som gravid i vecka 32 än om man gått upp mindre? .. :) Hur som helst så hoppas också jag att skillnaderna slutar här. ;) Lyckönskningar!

#3 - Jossan

Spännande :) Själv är jag född med rumpan först och det gick bra det också! Lycka till!

#4 - Sofie

Ja det ser ut att vara stor skillnad från förra graviditeten.

Hoppas verkligen att Bönan hinner vända på sig i tid så att du slipper vändningsförsök.



Och visst närmar det sig. Snart är du 2-barnsmamma :)