bambi

Vecka 35


Jag skulle egentligen ha åkt in till jobbet idag också, men jag kan knappt gå efter mitt klantiga fall igår. Känns så dumt att jag skulle ta och halka också när jag redan har så mycket besvär. Men jag hörde på nyheterna imorse att eftersom det har varit mildgrader på dagen så smälter isen/snön och sen på natten när det blir kallt så fryser det på och blir svinhalt. Så halkolyckorna har ökat med 30-50% bara dom senaste dagarna.

Imorgon har jag tid hos både barnmorskan och sjukgymnasten, men vette tusan hur jag ska kunna ta mig dit! Men förhoppningsvis har jag inte lika ont imorgon.

Bönan sparkar och rör sig en massa varje dag och har hicka i stort sett varje dag. Det hade Zack också i magen och även ett bra tag efter han föddes så hickade han ofta (speciellt när han skrattade mycket, vilket var lite sött).

I helgen ska sambon ta upp kartongen med Zacks gamla babykläder från källaren så ska vi gå igenom dom. Det ser jag fram emot! Vi (eller snarare sambon) ska montera ihop Zacks nya säng också så att vi snart kan göra iordning spjälsängen till Bönan.
#1 - Apan trimmar och slimmar med start 105 kg

Igår var det verkligen sjukt halt. Jag hade tur som hade en barnvagn att hålla i. Trist att du fortfarande har ont. Kan du inte ringa barnmorskan och skjuta upp besöket till måndag?



Vad mysigt att packa upp gamla bebiskläder. Det är en speciell känsla.

#2 - Rövarmamman♥ Gravid igen

Å nu är de inte långt kvar, o vad spännande:) ajaj att du halkade de e verkligen svinhalt ute o farligt!

Hoppas du inte ha allt för ont, kramar o önskar dig en fin dag

#3 - Jossan

stackare! jag ramlade också igår och fick hjärnskakning. SÅ TRÖTT på den här isen nu!!!