bambi

Vecka 9 - #175 Lotta Lotta coat

 Denna veckas "Veckans Odd Molly" är sponsrade av Tin Tin Style och det är den omåttligt populära vårjackan #175 Lotta Lotta coat. Den är i bomulls twill och finns i färgerna dark red, almost black, military och powder. Tin Tin Style har den i färgerna almost black och powder och har även Lotta Lotta jacket och Lotta Lotta long jacket.


Direkt när man öppnar jackan så är den som ett konstverk med sitt sidenfoder med spets längst ner. Alla knappar har söta fjärilar och knytbandet fram gör att jackan är väldigt reglerbar i storleken och figursmickrande.

Jag tycker att jackor ska vara lite större så att man kan ha en kofta under och så att den inte sitter väldigt tajt. Därför valde jag en storlek 3 på min Lotta Lotta coat, jag ligger ibland mellan storlek 2 och 3 men har mestadels storlek 2. Så jag var lite orolig att den skulle vara lite stor, men jag tycker att den känns bra. Hoppas bara att den känns bra när jag inte är gravid längre också! Men beroende på hur man vill att jackan ska sitta så skulle jag nog säga att den är ganska normal i storleken, men om man ligger mellan två storlekar så skulle jag nog rekommendera den större storleken.

Lotta Lotta coat är ju ganska vid (jag tänkte "hjälp va vid!" när jag plockade upp den första gången), men tycker att det går ganska bra att reglera den med hjälp av knytbandet.

Det känns lite lustigt kanske att få hem en vårjacka när det är svinkallt och en massa snö ute. Men jag fick höra att jackorna är på väg att ta slut redan ändå. Så om man verkligen vill ha en Lotta Lotta coat så måste man nog skynda sig lite. Lotta Lotta coat kostar 3399 kr.

Jag valde den i almost black eftersom min vinterjacka, Parker coat, är i färgen chalk och jag ville variera mig lite. Men annars är den i powder en favorit, jag gillar kontrasten av knytbandet. Men man kan lätt piffa till den mörka jackan med en färgglad sjal. Jag har min Hand emb silk scarf till:



Tusen tack till Tin Tin Style för den fina jackan!

Har du en Lotta Lotta coat, eller kanske en Lotta Lotta jacket eller long jacket? Vad tycker du om den? Är du nöjd? Hur tycker du att den är storleksmässig?

#1 - Mirva ♥

WOW! Vilken sponsring!



KRAM Mirva

#2 - Anonym

Härligt Bambi vad tycker du om färgen? Jag fick så många omdömen att den skulle vara blaskig att jag hoppade över helt.



Ser fin ut och ser du, magen gick in:-)

#3 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Anonym Färgen är ju lite "urtvättad". Den heter ju almost black, så den är ju inte riktigt helsvart. Och som jag skrev så gillar jag egentligen den i powder bättre men den skulle vara lite för lik min vinterjacka...

#4 - Anna-barnshoppingbloggen

SÅ SNYGG! Skulle verkligen vilja ha en i powder, men huh va dyra de är :(

#5 - Erika

den är fin men så synd att den inte har luva. hade den haft luva hade jag nog köpt för jag älskar mina två parker coat. fodret är fint,underbar siden.