bambi

Att vara ute på stan med en bajsmaskin


Som vi har konstaterat tidigare så är det inte en bebis vi har fått, utan en bajsmaskin.

Igår när vi var ute på stan så tog vi en eftermiddagsfika på ett café i Gamla Stan. Efter att jag hade ammat Leah så tog sambon henne och så hörde man bara hur det brakade till i blöjan, så det var bara för honom att ta med henne till toaletten för att byta blöja.

Väl där så märkte han att det inte fanns något skötbord, så han la ut papper på toalettlocket. Han börjar byta på henne så gott det går, inte så lätt att stå böjd över toalettstolen och hålla ena handen på bebisen och knäppa upp kläder med den andra.

Sen när han äntligen får upp kläder och blöja så bajsar hon förstås ännu mer... Han torkar och torkar. Sen när han är klar så fortsätter hon att bajsa och det väller ut över toalettstol och allt papper. Så där fortsätter det och sambon säger att hon bajsade totalt 6 gånger.

Hon bajsade ner en hel hög papper och sin body (som tur var, så hade vi med ombyte). Sambon försöker spola ner allt papper i toaletten, men det blir förstås stopp. KAOS.

Men jag och Zack satt och fikade i godan ro, ovetandes om kampen sambon fick utkämpa mot bajset (behöver jag säga att jag är ganska så glad över att jag inte tog just det där blöjbytet?). Men jag tyckte att han var borta länge... säkert en kvart. Så som ni förstår så hade det bildats en kö till toaletten och den var nog inte så jättefräsch för den som skulle använda den efter vår bajsmaskin...
#1 - Noretstar

Men lilla Leah då! :) Ja det är inte lätt alla gånger. Sedan vänjer man sig att ha med sig ombyte och engångsunderlag vart man en går :)

#2 - Emelie

Hahaha:) Ser det framför mig:)

#3 - Förvirrade Morsan

jag känner igen det där från min plutt när han var mini ;) både bajsandet och kräkandet... men det går över ;)

#4 - Elin.

sitter här med ett litet leende på läpparna. det var lite kul, kanske inte för din sambo just då, men att läsa om det. :)



snålt med limpan också...

#5 - ellie

naw vilken söt bild :))

#6 - ♥anna♥

Haha ja det kan hända mycket kring en lite knort! =)

#7 - Evelina

Hahaha! Låter som ni kan ha användning för ett ihopfällbart "skötbord" som vi har med överallt, kan man byta varsomhelst lite lättare ;-)

#8 - a-k

Det var dagens roligaste, passar min bajshumor! =) Jepp hon är söt precis som sin bror!

#9 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Hahaha va bökigt

#10 - Natosh

Jag kallar min lilla för raketbajsaren, han spränger fördämningarna vilken blöja jag än prövar!

#11 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Haha, kan se der framför mig! Mindre kul för din stackars sambo som säkert blev stressad kan jag tänka. Skönt att hennes mage har riktig sprutt tycker jag. Mina två äldsta barn bajsade jämt så jag blev väldigt förvånad när yngsta bajsade ungefär en gång i veckan och ibland mer sällan. Och inte var det särskilt skönt för hans lilla mage heller. Nä, även om det blir många byten så är det nog att föredra att de är "bajsmaskiner" :-)

#12 - Anna

oj lät som det varit bäst att stanna hemma :D