bambi

Borta bra, men hemma bäst!
Borta bra, men hemma bäst! Vi har visat upp Leah för släkt och vänner, men eftersom hon egentligen inte är så intressant än (sover ju mest) så fick Zack mest uppmärksamhet som vanligt (vilket han inte har något emot)!

Vi har ätit en massa god mat och Zack har blivit bortskämd med bakverk och godis. Våra barn har även fått en massa fina presenter från alla, tusen tack!  :)

Dagens Leah:


Som sagt hon sover mest....  ;)
#1 - En mormor

Vad söt hon här och vad fridfullt hon ser ut. Fina barn ni har och kul blogg.

#2 - Erika

Rosa klänning?! Mycket söt iaf ;)

#3 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - nybliven 2-barnsmamma!! ♥ ♥ ♥

Erika Haha... ja.. jag väntade mig någon kommentar om det. Det är första gången hon har något rosa (och en klänning) så det kändes lite konstigt att ta på henne den idag... men det var en present...



Och Leah måste ju få vara klädd sött någon gång ibland också... precis som Zack ganska ofta har söta rosa kläder på sig.

#4 - Anonym

Har jag bara fått för mig det eller har jag läst att din dotter aldrig skulle ha klänning för det skulle inte din son ha på sig så varför skulle hon ungefär ?

Absolut ingen kritik för din tös har det nu , bara nyfiken på om jag tänker på någon annan blogg eller om jag är på rätt spår :)

#5 - Beata

Riktigt fin tröja/klänning! :)

#6 - Sol

Håller med anonym, var det inte så att du skrev att du aldrig skulle klä din dotter i en rosa klänning?!

#7 - Hanna, mamma till Ellen

det första jag tänkte när jag såg bilden på leah var, "undrar hur många som kommer kommentera att hon har rosa klänning på sig" och det lär nog ramla in en del av den sorten! jag tycker iaf hon är galet söt i sin lilla klänning!

#8 - Anna

Leah är fantasisk! Åh vilken söt bebis du har gått och burit på!



Som jag skrev till Nina, äntligen har jag fått en liten stund att ägna åt bloggläsande och framför allt kommentreande.



Vill ni komma förbi på uteplatsen nån dag? Vi kan sitta i soffan och amma, låta solens strålar bränna och dricka kaffe. Eller vatten, eller vin eller något annat kul.



Haha, klänningen är klockren. Jag log stort när jag såg den och jag vet att jag tänker på samma sak som du. ;)

#9 - Jyoti

Vilka lååånga pianofingrar hon har ;-)