bambi

En rosa tjej och en hippie-pojke

Som jag trodde så har vi fått en hel del rosa presenter nu när vi har fått Leah. Det var därför jag handlade blåa, bruna och gröna kläder till henne innan hon föddes, för att det skulle jämna ut sig.

För självklart så kommer jag inte bannlysa rosa för hennes del. Precis som Zack så kommer hon ha ALLA färger på sina kläder. Men jag kommer att välja bort det som är för "gulli-gull", precis som jag har valt bort det som är för mycket "tuff pojke" till Zack.


Just nu så ser Zack ut som värsta hippie-ungen, eftersom han använder sin overall från Katvig och sin blommiga solhatt från Po.P. när han är på dagis. Ni kan ju tänka er den kombon... haha.. han är i allafall färggladast på dagis! :)  (Får försöka en bild på den outfitten senare...)
#1 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Jag tycker Zack är det finast klädda ungen i hela världen

#2 - Linda

Jag tycker att det är härligt med glada färger på barn! :-) Jag köper gärna färgglatt till William också och det finns mycket mer roliga färger och mönster på barnkläder nuförtiden än när min 11-åring var liten.

#3 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Gillar också många och glada färger på barn! Håller med ovanstående kommentar om att det verkligen finns oerhört mycket mer att välja på nu än när mitt första ban föddes för snart 10 år sen. På V:s dagis har faktiskt de allra flesta barn väldigt färgglada kläder måste jag säga, både tjejer och killar! Härligt!

#4 - elin

godmorgon allt bra hos dig idag?

:)

#5 - Tess

Härligt! Gillar när barn är färgglada! :-D

#6 - Sophie

Precis så resonerar jag oxå - ALLA färger ska vara "tillåtna" för både pojkar o flickor. Det är färgglad jämlikhet! :)