bambi

Jag som var så säker på att Leah inte skulle ha tittat ut än...


Tänk att lilla Leah är en vecka gammal idag! Svårt att det redan har gått en vecka sen jag låg och plågades på SÖS.

Och jag som trodde att jag fortfarande skulle vara höggravid idag! Jag var verkligen 99% säker på att jag skulle gå över tiden. Trodde att jag skulle bli igångsatt, som sist... så jag trodde att hon skulle vara här om vecka.

Varför jag var så säker? Jo, för att jag gick över tiden förra gången och sen har min storasyster gått över tiden med alla tre av sina barn. Jag hade för mig att det var lite ärftligt, det där... men kanske inte?
#1 - Linda

Hon ser verkligen ut som en liten docka! Snuttan...

#2 - Emelie

Sååå fin hon är! Blir supersugen på en liten till när jag ser henne:)

#3 - Jenny i Dalby(mamma till tre)

Ljuvlig är hon! Jag var också alldeles säker på att jag skulle gå över tiden när jag väntade mitt första barn, särskilt som min mamma gick 17 dagar över tiden med min äldre bror. Så jag blev väldigt förvånad när min dotter valde att komma två veckor före utsatt datum. Var inte alls beredd utan helt inställd på att vänta en månad till! Vi hade flyttat två dagar innan och hade inte en grej jag behövde uppackad, och det blev ganska bråttom. Hittade inga underkläder så jag packade med mig min mans kalsonger, haha. Kalsonger och en låda amningsinlägg var allt jag fick med mig, behövde ju knappast något av det... :) Tvåan kom ut en dag före BF och trean 3,5 veckor före så jag har sluppit övertid alla gångerna, skönt nog!

#4 - angiemor

Så utrolig nydelig! :)

#5 - Noretstar

Jag skrev ju förut att du inte skulle räkna med att gå över tiden denna gång ;)

#6 - A little piece of me and you

Grattis till en fin tjej!

Brukar kika in här hos dig, men har aldrig kommenterat förut.

Ha en fin dag//Camilla